Alleenstaande 50-plussers! Hier zijn 6 tips en de beste 50+ datingsites voor jou

50 plus datingHier volgt de Datemeesters startgids voor alleenstaande 50-plussers:

U zult leren wat de beste 50+ datingsites zijn en je krijgt ook een aantal tips om aan de slag te gaan in de spannende wereld van online dating.

Iemand ontmoeten na 50 jaar is gemakkelijker dan ooit, dankzij het internet. Er zijn tonnen singles van je leeftijd die op zoek zijn naar nieuwe vrienden, een nieuwe liefde of misschien gewoon iets casual.

Maar waar zijn al die alleenstaanden en hoe kan je slagen in 50+ daten? Laten we aan de slag gaan met de beste sites (als je haast hebt) en dan geven we wat tips om te slagen!

Beste 50+ datingsites? Top 3:

Meestal hebben alle datingsites gebruikers uit alle leeftijdsgroepen, maar sommige sites hebben meer volwassen singles dan de andere. Hier zijn onze Top 3 favorieten:

1. 50plusmatch.nl – waarschijnlijk de beste 50+ datingsite

alleenstaande 50 plussers

50plusmatch.nl is zoals de naam al doet vermoeden, alleen voor mensen ouder dan 50. Hier vindt u zowel de ‘jongere’ vijftigers als de senioren. Er is een mooi evenwicht tussen mannen (50 % van de gebruikers) en vrouwen (50 %).

Volgens ons onderzoek is het veruit de populairste 50+ datingsite van Nederland.

Het is niet alleen om een romantische relatie te vinden, maar ook voor het vinden van nieuwe vrienden en mensen om mee te chatten. Dus als je meteen wilt chatten met andere 50+ singles, probeer dit dan eens uit!

>> Gratis inschrijven: 50plusmatch.nl

 

2. Elitedating.nl – zeer populair onder opgeleide 50-plussers

dating voor 50 plussers

Elitedating.nl is erg populair voor 50+ dating. Het heeft een gesofisticeerd uiterlijk maar is toch ontspannen genoeg. De meerderheid van de gebruikers hebben een hoger opleidingsniveau, maar er zijn geen “elite” vereisten om lid te worden. Het is voor iedereen die op zoek is naar een meer serieuze dating omgeving.

Wanneer u zich registreert, vult u een persoonlijkheidstest in die vervolgens wordt gebruikt om u te helpen uw match te vinden. Het invullen van de test is een interessante ervaring en het kan je doen denken aan relaties en liefde vanuit nieuwe en bredere invalshoeken. Dus zeker de moeite waard om te proberen, zelfs als je er niet voor betaalt!

>> Gratis inschrijven: Elitedating.nl

 

3. 50liefde.nl – een andere populaire datingsite voor 50-plussers

dating 50 plus

50liefde.nl is ook gericht op alleenstaande 50-plussers. Het is een kwaliteitsvolle en serieuze website en volgens hen vindt elk 3de lid de liefde via hun website.

Ze hebben een actieve ledengemeenschap, dus je zal geen problemen hebben met het vinden van nieuwe vrienden en wie weet, misschien wel de jackpot en dus liefde vinden. Ik denk dat er maar één manier is om dit te weten te komen:

>> Registreer nu: 50liefde.nl

 

6 tips om te slagen in 50+ dating

Als je nog maar pas weer op de vrijgezellenmarkt bent en het is al een tijdje geleden dat je een date hebt gehad, kan het nuttig zijn om een paar snelle tips door te nemen:

#1: Online dating is als echte communicatie

Deze is speciaal voor jullie, 50+ mannen. Vergeet niet dat als je online chat, je praat met echte mensen. Zeg niet wat je in het echte leven niet tegen een vrouw zou zeggen. Bewaar de seksuele commentaren voor een later tijdstip en u zult meer succes hebben om haar in bed te krijgen.

#2: Datum profiel & foto

Hoe meer je geeft hoe meer je krijgt, zeggen ze. Wees dus klaar om een profielfoto toe te voegen en vertel over jezelf. Als u uw profiel leeg of erg vaag laat staan, krijgt u minder communicatie met de andere leden! Het kan (voor sommigen) een beetje lastig zijn om iets over jezelf te schrijven op een dating site, maar wees gewoon dapper en doe het!

#3: Blijf niet hangen in het verleden

Hoewel de meeste 50+ singles een huwelijk of twee onder hun gordel hebben, probeer te vermijden om te spreken over ex-vrouwen/echtgenoten of andere mogelijke slechte relatie-ervaringen. Natuurlijk zal het verleden wel eens als onderwerp komen om over te praten op een eerste date, maar het is aan te raden om niet te diep te gaan in het analyseren van uw ex-partners. Het is beter om je te concentreren op het moment en de gedachten en ideeën van deze nieuwe persoon te leren kennen. We spraken eerder over soortgelijke kwesties in onze senioren dating artikel.

#4: Blijf geduldig

Het is heel gemakkelijk om online met mensen te praten. Maar om de juiste te vinden kost het vaak veel tijd en geluk. Dus als je niet onmiddellijk interessante mensen ontmoet, geef dan niet op. Vergeet ook niet dat er honderden, zo niet duizenden nieuwe 50+ singles zijn die elke dag op elk van deze sites ingeschreven zijn. Het is slim om je bij meerdere sites aan te sluiten en langer actief te blijven.

#5: Veiligheid bij daten voor 50-plussers

Deze tip is vooral relevant in de wereld van 50+ dating. Er zijn veel verhalen geweest waar een online oplichter een oudere persoon verleidt en vervolgens veel geld van hen berooft: geldwolven. Dus, geloof nooit enige snikkende verhalen als iemand je vraagt om ze geld te sturen. Meestal is het een persoon die Engels spreekt uit een andere stad of land waar je woont.

Om dergelijke dingen te vermijden, raden we aan om niet verliefd te worden via het computerscherm, maar vrij snel op een echte date te gaan in een openbare plaats zoals een café. Uiteindelijk gaat het bij een relatie tussen twee mensen om de fysische chemie en je kunt nooit zeker zijn van de persoon als je alleen online met elkaar schrijft.

#6: Blijf positief & veel plezier!

Als u niet slaagt op uw eerste dates, blijf dan positief. Het is gemakkelijk om cynisch te worden over liefde en het ontmoeten van nieuwe mensen, maar begin elk gesprek met een nieuwe persoon met een frisse en positieve mentaliteit. En tenslotte zijn de meesten van jullie alleenstaande 50-plussers niet op zoek naar een partner om kinderen te krijgen en heb je niet dezelfde druk als singles tussen de 20 en de 30. Dus, geniet gewoon van het ontmoeten van nieuwe mensen en vooral, veel plezier!

Bent u klaar voor 50+ dating? Scroll terug naar de bovenstaande 3 sites. Het duurt slechts een minuut of twee om je op al de sites te registreren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here