Aziatische vrouwen daten? Top 5 landen om Aziatische meisjes te ontmoeten:

aziatische vrouwenWat is er zo speciaal aan Aziatische vrouwen tegenwoordig?

Vele Europeanen zijn namelijk geïnteresseerd in het daten van meisjes van verschillende Aziatische landen.

We hebben een snel en algemeen overzicht gemaakt van de vele verschillende Aziatische landen.

Het maakt niet uit of je gewoon een chat met Aziatische vrouwen wilt beginnen op internet, of je er naar toe wilt reizen om te daten. Of misschien zoek je gewoon wel een Aziatische vrouw!

Dit is wat meester te zeggen heeft over Aziatische vrouwen:

1. Thailand – de vriendelijkste vrouwen voor buitenlanders in heel Azië?

Thailand op nummer 1 komt waarschijnlijk niet als een verrassing.

Het is de ultieme (seks)vakantiebestemming in Azië voor mannen over de hele wereld. De Thai zijn – van alle Aziatische vrouwen – waarschijnlijk het meest gewend aan westerlingen, vooral in de grotere toeristische bestemmingen zoals Bangkok, Phuket en Pattaya.

Maar maak niet de fout om te denken dat alle Thaise vrouwen prostituees of barmeisjes zijn, ook al heeft je makker je verteld hoe je seks kunt hebben met een meisje in Pattaya. De hoge klasse dames uit Bangkok zullen je waarschijnlijk niet eens een blik gunnen. Desalniettemin kan je gemakkelijk Thaise vrouwen daten die geen prostituees zijn, maar gewone vrouwen met een normale baan.

Lees meer: 5 weetjes over Thaise vrouwen

2. China – best moeilijk land om in te reizen maar wel makkelijke vrouwen

China kan een moeilijke plaats zijn voor een buitenlander. In principe spreekt niemand op straat Engels (buiten de belangrijkste toeristische gebieden van Beijing/Shanghai). Maar tegelijkertijd zijn er ook veel geschoolde jongeren die dat wel doen. China heeft een groeiende middenklasse die cultuur (en talen) uit het Westen overnemen.

Chinese vrouwen zijn zeer direct. Het is niet ongebruikelijk dat een Chinese vrouw je benadert en een gesprek aangaat – of het nu in China is of op vakantie in je eigen stad in Nederland.

We zullen binnenkort in een nieuw artikel meer in detail moeten gaan over Chinese vrouwen.

3. De Filippijnen – waar ze uitstekend Engels spreken

De Filippijnen heeft een vrij gelijkaardige sfeer als Thailand. Het is er heel gebruikelijk dat meisjes Westerse toeristen zoeken die naar de Filippijnen komen op vakantie.

Maar wat het daten in de Filippijnen makkelijker maakt dan in Thailand is dat de meeste Filipijnse meiden uitstekend Engels spreken. In feite is Engels, samen met Tagalog, de officiële taal van de Filippijnen. Het land zelf is wat ruwer en niet zo veilig als Thailand. Maar veel Europese mannen gaan erheen en daten met succes de lokale vrouwen.

Lees meer: 7 weetjes over Filipijnse vrouwen

4. Japan – de ”meest Europese” Aziatische vrouwen

Japan ligt cultureel gezien waarschijnlijk het dichtst bij Europa. Hier zijn een paar overeenkomsten met Japan en West-Europa:

Het is een rijk en ijverig land waar vrouwen zeer onafhankelijk zijn, zowel mentaal als financieel.

De geboortecijfers zijn er zeer laag (zelfs lager dan in Nederland).

… en ze hebben een van de hoogste aantallen alleenstaande huishoudens ter wereld = tonnen alleenstaande Japanse vrouwen voor jou.

Japanse vrouwen houden ook van Europese en buitenlandse mannen. Je zou er dus geen problemen mogen ondervinden om vrouwen te ontmoeten.

Als je bang bent dat een Aziatische vrouw alleen op je geld uit is, hoef je je daar in Japan geen zorgen over te maken. Nou, ten minste niet zoveel als in de armere Aziatische landen (waar geen goede sociale zekerheid en gezondheidszorg bestaat).

5. Vietnam + andere minder bekende “dating landen” in Azië:

Iets minder bekende landen voor westerlingen die Aziatische vrouwen willen daten zijn Vietnam, Hongkong en Singapore.

Vietnam is nog steeds een vrij “rauwe” plaats in vergelijking met bijvoorbeeld Thailand. 
De infrastructuur en het reiscomfort is niet zo goed als pakweg Thailand en ze zijn er minder gewend aan buitenlanders. Er kan zelfs sprake zijn van enige haat tegenover buitenlanders (onder de ouderen) vanwege de Vietnamoorlog. Ze zien het verschil niet als je Amerikaan of Nederlander bent. Als je een blanke gozer bent, ben je “Amerikaan” en slecht. Maar in werkelijkheid is het geen zo’n groot probleem meer.

Dan zijn er nog de rijke landen zoals Hongkong en Singapore. Het zijn behoorlijk materialistische en hectische stedelijke gebieden (steden zijn bijna landen op zich). Als je op zoek bent naar rijke Aziatische meisjes, is Japan waarschijnlijk je beste keuze.

Conclusie

Het fenomeen van Aziatische vrouwen en westerse mannen die daten lijkt toe te nemen. 
Enkele van de redenen zouden kunnen zijn:

  • Mensen werken meer op afstand en wonen in het buitenland
  • Relaties in het westen worden steeds moeilijker (volgens statistieken, onderzoeken en de man in de straat)
  • Mannen houden gewoon van de kleine en vrouwelijk uitziende mooie Aziatische vrouwen

Wat is jouw reden om dit artikel te lezen? Wat vind je van Aziatische vrouwen? Laat hieronder gerust een reactie achter!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here