Braziliaanse vrouwen daten? 7 weetjes over Braziliaanse dames!

braziliaanse vrouwenAls u een paar mooie Braziliaanse vrouwen wilt ontmoeten, bent u op de juiste plek!

En aangezien u een meisje van de andere kant van de wereld wilt daten, is het goed om wat meer te weten over de Braziliaanse cultuur in het algemeen en hoe het karakter van de vrouwen is.

Dit zijn Datemeester’s 7 weetjes over Braziliaanse dames:

1. Braziliaanse vrouwen zijn een diverse groep mensen

Welke etniciteit hebben de Brazilianen?

Wikipedia vertelt ons het volgende:

  • Brazilië heeft meer dan 200 miljoen inwoners
  • De bevolking bestaat uit 3 belangrijke etnische groepen: blanken (48%), gemengde afkomst (43%), zwarten (8%) en de overige 1% is Aziatisch, Indisch of niet-gespecificeerd.

Het is een van de meest diverse landen ter wereld, dus je zult tonnen mooie vrouwen vinden, variërend van lichtbruin tot zwarte Afro-Brazilianen!

 

2. Ze zijn PRACHTIG en dragen zorg voor hun uiterlijk

Ten eerste, zoals iedereen weet, zijn de Braziliaanse vrouwen en mannen een van de mooiste mensen ter wereld.

U hebt waarschijnlijk al die gebruinde en ronde Braziliaanse beach babes in uw hoofd, niet?

Naast hun natuurlijke schoonheid, staat Brazilië ook bekend om hun obsessie voor het verzorgen en verbeteren van hun uiterlijk. Brazilië is ook uitgeroepen tot “wereldhoofdstad van de plastische chirurgie”.

Maar niet iedereen loopt rond met een nepkont of tieten – Braziliaanse vrouwen hebben van nature al zeer mooie, ronde vormen.

 

3. Beste plaats om Braziliaanse dames te ontmoeten op dit moment:

Als je thuis zit (of al in Brazilië) en je wilt online leuke en prachtige Braziliaanse vrouwen leren kennen, doe dan het volgende:

Meld u aan bij BrazilCupid.com (duurt slechts een minuutje) en u kunt direct bladeren en zoeken naar tal van prachtige damesprofielen. Het is gratis om eens rond te neuzen.

brazilie datingsite

VEEL Braziliaanse vrouwen willen Europese mannen ontmoeten – dat wil zeggen dat u verslonden zult worden door alle dames die proberen te chatten met u. Als u geen gemeenschappelijke taal vindt, heeft de site een geïntegreerde vertaalfunctie zodat u zich daar geen zorgen hoeft over te maken! En gesproken over taalvaardigheden, blijven verder lezen:

 

4. Taalvaardigheden?

De eerste taal van Brazilië is Braziliaans-Portugees. Velen spreken Engels, maar velen ook niet. Het is niet hetzelfde als in Nederland waar iedereen Engels spreekt – dat is een feit.

Als je Spaans spreekt, zal dat veel helpen met de communicatie, want er zijn veel overeenkomsten met de twee talen. Maar Portugees is niet zo’n moeilijke taal, dus het is altijd een goed idee om toch een beetje van de lokale taal te leren – vooral als u naar Brazilië reist.

Het is een grote ijsbreker om de plaatselijke taal te kennen wanneer u met Braziliaanse vrouwen afspreekt. Meestal wanneer u een nieuwe taal begint te leren, kunt u al heel ver komen door het leren en onthouden van bijvoorbeeld de 300 meest voorkomende woorden van die taal.

 

5. Braziliaanse vrouwen zijn meer gericht op een gezin dan Nederlandse vrouwen

Braziliaanse vrouwen zijn vaak gezinsvriendelijker dan de vrouwen in Nederland en andere landen in het noorden van Europa. Brazilië heeft nog steeds een soort machocultuur waar mannen, mannen zijn en vrouwen, vrouwen.

Dus als u op zoek bent naar een vrouw om een gezin mee te stichten, zou dit geen probleem moeten zijn. Maak je klaar voor een aantal grote familie diners en veel socialiseren met de familie van de toekomstige vrouw.

Lees ook: 5 weetjes over Oekraïense vrouwen

6. Ze zijn open en sociaal (en de kans is groot dat een Braziliaanse vrouw spontaan met je flirt!)

Brazilianen zijn zeer sociaal en open om nieuwe mensen te ontmoeten. U zal als Europeaan veel aandacht krijgen van vrouwen in Brazilië. En de meisjes benaderen je zelfs in bars en nachtclubs. Braziliaanse meisjes spelen niet zoveel spelletjes met mannen als hun westerse zusjes. Als ze geïnteresseerd is in je, krijg je een uitnodigend en lang oogcontact van hen.
En wees ook voorbereidt op het dansen – de dansvloer is waar het flirten gebeurt, zonder zelfs maar te hoeven praten (als je geen gemeenschappelijke taal vindt)!

 

7. Braziliaanse dames verwachten directe actie

Dus, hoe zijn Braziliaanse vrouwen tijdens een date?

Welnu, Braziliaanse mensen zijn meer gewend om elkaar aan te raken en te kussen dan wij in Nederland. Wanneer u in het uitgaansleven gaat stappen of een afspraakje hebt, is het gebruikelijk om vrij snel fysiek te worden. Zoals eerder vermeld heeft Brazilië een machocultuur waar jongens heel direct met meisjes kunnen zijn. Dus de meisjes verwachten dat een man hen aanraakt als ze geïnteresseerd zijn. Als er geen fysieke interactie, kan het meisje namelijk denken dat je niet geïnteresseerd bent! Dat betekent niet dat je direct seks krijgt, maar wie weet… En aangezien seks waarschijnlijk de onofficiële nationale sport van Brazilië is, is het zeer waarschijnlijk dat u horizontaal de mambo zult dansen tijdens je reisje naar Brazilië!

Lees ook: 15 beste dating apps in Nederland (2018)

Conclusie

Als u houdt van stranden, warm weer en vrouwen – dan boekt u beter een vlucht naar Rio de Janeiro of een andere bestemming in Brazilië tijdens het lezen hiervan.

Maar warm eerst lekker je datingvaardigheden op en registreer je via BrazilCupid.com. Blader door de profielfoto’s van de mooie Braziliaanse vrouwen en start het chatspelletje!

Heb je zelf iets te vertellen over Braziliaanse vrouwen? Laat dan een comment achter hieronder!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here