Daten in Den Haag: 7 tips en plaatsen voor singles in Den Haag

Daten in Den HaagVraag je je ook af waar alle singles in Den Haag zich bevinden?

Geen paniek, ze zijn niet allemaal bezet, zelfs al vind je misschien geen interessante mensen!

In Den Haag wonen meer dan 600.000 inwoners, en als je je zoektocht naar een partner uitbreidt naar de hele provincie Zuid-Holland, heb je een gigantische vijver om in te vissen. De kans dat je dus wel minstens iemand vindt, is best groot.

We zijn zeker dat er tonnen vrijgezellen in Den Haag zijn.

Het enige wat je moet doen is misschien even onze selectie van 7 beste tips doornemen, dan kan je met vertrouwen gaan daten in Den Haag:

1. Beste opties voor online daten in Den Haag?

Sta je ook op het punt om je hoofd tegen de muur te slaan met dit hele Tinder-gedoe?

Hier zijn een paar goede Tinder alternatieven voor jou:

HappyPancake.nl – een volledig gratis site. Vooral goed voor alleenstaanden in Den Haag boven de 25 jaar die op zoek zijn naar leuke vrouwen en mannen.

VictoriaMilan.nl – als je van de grond wilt gaan, zijn hier veel mensen op zoek naar een sexdate in Den Haag.

…of bekijk onze top 10 lijst voor de beste datingsites.

 

2. Club Westwood – de heetste tent van Den Haag

Den Haag telt tal van mensen, buitenlandse studenten, internationals, enzovoort. Een ideale plek dus om interessante vrijgezellen tegen het lijf te lopen. Zin om te clubben en even wat stoom af te laten? Of misschien weet je gewoon niet wat gedaan op een vrijdag – of zaterdagavond? Probeer dan eens Club Westwood, een van de best beoordeelde clubs van Den Haag.

Adres: Kettingstraat 12, 2511 AN Den Haag, Nederland

 

3. Bars voor iets oudere singles in Den Haag

Je hebt ook genoeg van die twintigers die continu met hun smartphone bezig zijn? Je vindt het moeilijk om contact te leggen met deze generatie? Dan kom je misschien wel aan je trekken in een kalmere bar, waar je down-to-earth mensen vindt.

Als je in Den Haag op zoek bent naar iets oudere, rijpere, meer ervaren mensen, zijn er wel enkele opties. Een goeie bar voor 40+ singles in Den Haag is bijvoorbeeld Café ’t Maliehuisje. Een kleine, gezellige kroeg waar soms live-muziek wordt gespeeld. Er worden veel oudere hits gespeeld, dus voor mensen die willen daten in Den Haag en op zoek naar wat oudere mensen, vinden daar wel hun gading.

Adres: Maliestraat 8, Den Haag

 

4. Live-muziek verbindt mensen met elkaar

Voor wie op zoek is naar een gezellige bar met live-muziek, dan raden we ten zeerste muziekcafé De Paap aan. Ben je drukke, luide bars ook beu? Kan je niet tegen iemand praten met luide muziek op de achtergrond? Gelegen in de Papestraat, is er op elke weekendavond gratis live-muziek. Er wordt zowel toegankelijke pop of rock gespeeld.

Een ideale plaats dus om gezellige vrijgezellen te ontmoeten die een interesse in muziek met je delen. Muziek verbindt mensen met elkaar, een uitstekende manier dus om andere singles te ontmoeten.

 

5. Crossfit, taekwondo of andere activiteiten– ontmoet actieve singles in Den Haag

We moeten het niet alleen hebben over het nachtleven in Den Haag natuurlijk. Er zijn gelukkig nog tal van andere manieren om vrijgezellen in Den Haag te ontmoeten. Je hebt zeker en vast al van Crossfit gehoord? De bijzonder populaire gym hype die erg in trek is bij hippe mannen en vrouwen.

Sport uitoefenen is altijd goed voor de gezondheid, maar ook om je geest te verlichten. En tegelijk kun je misschien nieuwe mensen ontmoeten. Ook yoga of bijvoorbeeld een cursus taekwondo of yoga volgen, is een actieve manier om interessante mensen te ontmoeten en het drukke leven even te ontvluchten.

Zoek dus een regelmatige hobby of bezigheid, want een goede reden hiervoor is dat hoe meer je je gezicht gaat tonen ergens, hoe sneller je mensen onbewust gaat waarderen, en daardoor leg je makkelijker contacten. Dit heet in de psychologie ‘het mere-exposure effect’. Bij Datemeester is dit een van de beste tactieken.

 

6. Taal – of hobbycursussen goeie manier om date te versieren in Den Haag?

Ga je binnenkort een tijdje reizen doorheen Zuid-Amerika? Dan is een snelcursus Spaans misschien handig. Of eerder geïnteresseerd in China? Waarom geen Chinees leren dan? Het is niet alleen een goeie manier om je kennis te verrijken, je leert er eveneens gelijkgezinde zielen kennen. Nu je toch single bent, heb je niks te verliezen toch?

Veel singles in Den Haag volgen verschillende soorten cursussen. Taalcursussen zijn bijvoorbeeld uitstekende plekken om alleenstaande vrouwen in Rotterdam te ontmoeten.
Natuurlijk betaal je geen lidgeld om enkel maar te gaan flirten. Wees oprecht geïnteresseerd in de cursus, maar tegelijk kan je een oogje in het zeil houden om interessante mensen te leren kennen. We hebben het al gehad over het ‘mere-exposure effect’, maar niet alleen dat is een hulpmiddel, ook gemeenschappelijke interesses zijn een ideale basis voor een relatie of date!

 

7. Woon tal van sociale bijeenkomsten bij in Den Haag

Heb je dat soms ook, dat je je huidige vriendenkring wat beu bent? Altijd diezelfde gezichten te moeten zien, elke week opnieuw, en altijd maar dezelfde verhalen aanhoren? Wij alvast wel!

Daarom, als je alleen bent en altijd dezelfde oude vrienden blijft zien, is het hoog tijd om je leven een beetje up te daten. Via Facebookgroepen of bijvoorbeeld MeetUp.com kan je zoeken op interesses in Den Haag, en kan je bijeenkomsten bijwonen. Het is geen pure datingmethode, maar wel een goeie manier om mensen te leren kennen met dezelfde interesses.

We geven het toe, in het begin kan het wat ongemakkelijk zijn om in een groep nieuwe mensen te leren kennen, maar na enkele keren kom je het snel gewoon. Je hebt uiteindelijk niets te verliezen, en de andere mensen zitten in net dezelfde situatie als jou. Voor iedereen gelijk dus – en dat schept een band.

Je sociale netwerk uitbreiden is niet alleen handig om nieuwe vrienden te leren kennen, maar je versiert misschien wel een date langs deze weg? En die mensen brengen dan hun vrienden mee, enzovoort. Genoeg keuze!

Conclusie

Dat was het dan. Nu, laten we deze woorden omzetten in daden. Tijd om te beginnen daten in Den Haag. We leven in luie tijden, zijn verknocht aan onze smartphones en circuleren altijd rond dezelfde mensen. Doorbreek deze barrière, en verleg je grenzen door nieuwe activiteiten te doen, nieuwe mensen te leren kennen, en wie weet, een date te versieren!

Nog meer ideeën nodig?

Check dan ons artikel voor 10 plaatsen om singles te ontmoeten.

Indien je goede ideeën of ervaringen hebt met dating in Den Haag, laat dan hieronder gerust een opmerking achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here