Daten in Groningen: 7 tips om singles in Groningen te ontmoeten

Daten in GroningenBen jij single in Groningen en ben je het single zijn een beetje beu?

Zin om terug iemand te vinden waarmee je je leven kunt delen? Dan ben je aan het juiste adres.

Neem gerust even de tijd om dit op maat gemaakt advies te doorlezen. Je zult er geen spijt van hebben!

Datemeester heeft 7 top tips voor je klaar die je kunt gebruiken om te daten in Groningen.

1. Online dating in Groningen? Vergeet spelletjes op Tinder:

Veel mensen proberen Tinder, maar raken gefrustreerd en krijgen daardoor een hekel aan online daten.

Singles GroningenTinder is gewoon een spelletje, maar de traditionele datingsites zijn de plaatsen waar de echte magie gebeurt. Als je dus een date wilt scoren in Groningen, probeer dan dit:

EliteDating.nl – Ben je 30 jaar of ouder, hoogopgeleid en gericht op je carrière? Probeer dan deze site.

Wil je seks in Groningen vinden? Vooral vrouwen en mannen in de 30 en die al een relatie hebben?

Probeer dan VictoriaMilan.nl.

En wanneer je online aan het daten bent, kan je ook zoeken naar singles in de hele regio en andere steden.

 

2. Paradigm – een geweldige club om vrijgezellen in Groningen te ontmoeten

Heb je zin om te clubben? Het feestbeest even uit te hangen met je vrienden, wie weet, op zoek naar een mooie jongen of meisje? Dan kan je bijvoorbeeld eens club Paradigm ontdekken. Deze club in Groningen heeft de meeste reviews en is dus de beste club van de stad.

Deze club kenmerkt zich door de uitstekende muziekkwaliteit, beats, vriendelijk personeel en schappelijke prijs. Ben je dus een single in Groningen? Dan kan je misschien iemand leuk vinden in deze club!

Adres: Van Heemskerckstraat 56, Groningen

 

3. O’Ceallaigh – een gezellige Irish pub voor een rijper publiek

Niets is vervelender dan met iemand afspreken in een bar, en elkaar niet kunnen horen door de drukte. Als je geen twintiger meer bent en op zoek bent naar een rustiger kader voor uw avondje uit in Groningen, ga dan eens naar O’Ceallaigh Irish Pub.

De uitbater is een echte Dubliner en zijn vrouw is Nederlandse. Ze weten dus perfect hoe ze de Ierse gezelligheid moeten afstemmen op een Nederlands publiek. Dus als je 30+ of 40+ singles in Groningen wilt vinden, probeer dan deze bar eens!

Adres: Gedempte Kattendiep 13, Groningen

 

4. Livemuziek is een handige ijsbreker

Ben je niet zo’n fan van uitgaan? Hou je het liever gezellig en woon je graag een optredentje bij? Dan is een concertje bijwonen misschien wel iets voor jou. Je zult niet alleen genoeg muzikaal entertainment hebben de hele avond, misschien vind je wel een leuke single in Groningen!

Muziek brengt namelijk mensen samen. Muziek verbindt! Weet je niet direct wat te vertellen aan die jongen of dat meisje in de zaal? Waarom dan niet over de band beginnen? Hou je van dezelfde stijl, dan heb je al onmiddellijk iets om over te praten. Check zelf eens of je favoriete artiesten naar Groningen komen! Persoonlijk raden wij de bekende zaal “Vera” aan, die heel wat bekende artiesten over de vloer krijgt.

 

5. Dans- of taalcursus uitstekende plek om vrijgezellen te ontmoeten in Groningen

Studies hebben aangetoond (en het gezond verstand ondersteunt dit eveneens) dat mensen die gelijkaardig zijn, langdurige en gelukkigere relaties vormen. Omring jezelf dus met mensen die geïnteresseerd zijn in soortgelijke dingen als jij.

Veel alleenstaande vrouwen in Groningen volgen diverse soorten cursussen. Van salsa, hiphop, tango, tot cursussen Italiaans of Spaans. Allemaal zijn het plekken waar mensen met 1 doel samenkomen: iets nieuws leren, en tegelijk ook nieuwe mensen leren kennen.

We hoeven je toch niet te vertellen dat je tijdens deze cursus ook wel wat kunt flirten, niet? Statistisch gezien moet er minstens 1 persoon interessant zijn. Probeer het dus eens. Wees hoffelijk, zorg dat de mensen je een beetje kennen en ontdek daarna wie een potentiële nieuwe liefde kan zijn!

 

6. Wil je singles in Groningen ontmoeten via een sportieve hobby? Deze tip is goed voor je liefdesleven maar ook voor je geest en lichaam!

Ben je soms een beetje lui? Let je niet op hoeveel je drinkt of eet? Wie – in dit geval – single in Groningen is, weet hoe gemakkelijk het is om bij te komen en te vervallen in luiheid. Je let niet op hoeveel pintjes je drinkt, hoe vaak je fastfood eet, enzovoort. Het maakt hoegenaamd niet uit want je hebt niemand om je voor te verantwoorden.

Daarom kan het goed zijn om even aan jezelf te werken en een sportles of gymabonnement te nemen. Je zelfvertrouwen zal een boost krijgen, je zal je beter voelen, en dat ook uitstralen, waardoor mensen je ook sneller zullen opmerken.

Stel nu dat je bijvoorbeeld een gymabonnement koopt, en wekelijks gaat sporten, dan zullen mensen je sneller herkennen en je onbewust ook graag hebben. Dat heet het ‘Mere exposure effect’ en is een psychologisch onderbouwd fenomeen.

Gelijke interesses zorgen er daarnaast voor dat je makkelijker een klik zult hebben met mensen. Daten in Groningen kan dus ook op een sportieve manier!

 

7. Ga naar events voor singles & mensen met gelijke interesses

Als je de liefde van je leven wilt ontmoeten, is het zeker de moeite waard om je sociale kring uit te breiden. En niet alleen om een mogelijk lief te vinden, maar ook om je sociale netwerk wat ‘op te schonen’ en te vernieuwen, zeg maar.

Meetup.com bijvoorbeeld is een perfecte manier. Het is een soort sociaal netwerk voor evenementen voor actieve ontmoetingsgroepen die afspreken volgens verschillende interesses. Het is eigenlijk niet bedoeld om te daten in Groningen, maar gewoon om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te krijgen.

Wat ook handig kan zijn is zoeken op Facebook naar singles in Groningen. Veel steden hebben namelijk een Facebookgroep waar vrijgezellen afspreken. Een laagdrempelige manier dus om je liefdesleven een boost te geven!

Lees ook over onze beste datingapps in Nederland (TOP15)

Daten in Groningen – Datemeester’s Conclusie

We konden blijven schrijven maar dan zou je waarschijnlijk niet verder hebben gelezen! Daarom hebben we deze 7 tips op maat gemaakt voor singles in Groningen die opnieuw de liefde willen vinden.

Hopelijk heb je er wat aan gehad, en laat gerust een boodschap achter in de comment-sectie. Hoe heb jij je nieuwe liefde gevonden? Laat het ons, en ook de andere lezers weten!

Heb je nog meer ideeën nodig? Lees dan zeker ons artikel over de 10 beste plaatsen om singles te ontmoeten!

Veel plezier,
Datemeester

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here