Daten in Maastricht: 7 tips om singles te ontmoeten in Maastricht

daten in MaastrichtBen jij een single in Maastricht en vind je het lastig om je liefdesleven opnieuw leven in te blazen?

Vooral niet panikeren, want Datemeester is er om je te helpen!

Daten in Maastricht is makkelijker dan je denkt. Je bent waarschijnlijk nieuwsgierig of er in zo’n bruisende studentenstad geen leuke singles te vinden zijn, niet?

Hoe ontmoet je nu interessante mensen? Waar zijn die singles en vrijgezellen in Maastricht?

Hier hebben we alvast 7 tips om nu een date te versieren in Maastricht:

1. Online dating in Maastricht? Zo slaag je erin:

Beu van spelletjes te spelen met Tinder?

Als je echt leuke singles in Maastricht wilt vinden, probeer dan deze 2:

HappyPancake.nl – volledig gratis (ja, je kunt berichtjes sturen en zoeken naar leden, helemaal gratis). Zeker een van de beste datingsites in Nederland.

Of wil je een sexdate in Maastricht vinden?

VictoriaMilan.nl is een discrete plek voor singles en mensen in een relatie die een casual relatie zoeken. Vooral voor dertigers.

Laten we nu eens kijken naar enkele “offline” tips:

2. COMPLEX Maastricht – een vijfsterrenclub om singles te ontmoeten in Maastricht

Goeie techno, dat komt uit Nederland. Dat weet iedereen. Wie van plan is om een nachtje volledig los te gaan, op zoek naar nieuwe mensen, probeert beter eens Complex, een van de beste clubs in Nederland.

Volle zalen, lekker geluid, hippe mensen, dit is ‘the place to be’. Muziek verbindt met elkaar, en je hoeft te praten als je je oog hebt laten vallen op die knappe bink of sexy meid. Zet de stap om naast die persoon te dansen, en je weet ook wel wat er daarna kan gebeuren. Vind dansende singles in Maastricht in Complex Maastrict.

Adres: Griend 6-7, Maastricht

3. Café Zondag – een hapje en drankje voor rijpere singles

Je weet toch hoe dat gaat, je bent geen student meer, en dus niet meer op zoek naar een pas afgestudeerd veulen. Je bent waarschijnlijk meer geïnteresseerd in een iets kalmere plek, om gezellig een hapje te eten of te drinken, niet?

Bezoek dan eens Café Zondag. Hoef je niet enkel op zondag te doen natuurlijk, maar kan alle dagen van de week! Lekkere wijnen, bieren, en aparte gerechten. Dus, als je 30+ of 40+ singles in Maastricht wilt ontmoeten, probeer dan eens deze bar!

Adres: Wycker Brugstraat 42, Maastricht

4. Livemuziek: gelijke interesse in muziek = potentiële date

Optredens bijwonen van je favoriete artiesten, of een veelbelovende groep, is altijd iets om naar uit te kijken, althans voor Datemeester. Wat ik daarnaast altijd prettig vind is het grote aanbod aan interessante individuen die ook naar deze optredens gaan. Je hebt dus genoeg om naar te kijken en van te genieten: mooie mensen, en mooie muziek, en muziek is het verbindende ingrediënt hierin.

Vaak zitten er heel knappe jonge vrouwen tussen, die dezelfde stijl hebben als mij en uiteraard ook leuke kerels, waar vele meisjes gek van zouden zijn. Zo’n plek kan je vinden in de Muziekgieterij, een bekende concertlocatie waar je 2 dingen krijgt voor de prijs van 1: een goed optreden + leuke singles in Maastricht.

Nu is ’t aan jou om actie te ondernemen natuurlijk, wij kunnen het maar zeggen.

Muziekgieterij ligt aan de rand van het Maastrichtse centrum in de Boschstraat 7.

5. Hobbycursussen: waar je singles kunt ontmoeten in Maastricht!

Nieuwe vaardigheden leren is altijd verrijkend. Levenslang leren maakt mensen gelukkiger, interessanter en het verrijkt hun netwerk. Een ander voordeel van een nieuwe hobby uit te oefenen is het leren kennen van nieuwe mensen, daar staan we allemaal voor open, toch? Je vindt misschien een leuke single in Maastricht in dezelfde gitaarles als jij?

Waar vele vrouwen op af gaan zijn taalcursussen. Ga eens op onderzoek op internet en kijk welk voor cursussen er te vinden zijn in Maastricht, denk er wat over na en schrijf je dan in. ’t Is niet alleen goed voor je zelfvertrouwen, maar je hebt heel wat kans dat je een leuke nieuwe man of vrouw leert kennen.

Wie weet kan je, nadat je misschien je nieuw lief hebt gevonden, een serenade op gitaar voor haar/hem spelen?

Lees ook: 7 tips om single vrouwen te ontmoeten!

6. Dating in Maastricht? Ontmoet vrijgezellen in Maastricht tijdens het sporten!

We hoeven je dit eigenlijk niet uit te leggen. Iedereen weet dat sporten goed is, voor je lichaam en je geest. Het is een waar hulpmiddel tegen depressieve gedachten en je voelt je beter in je vel na een toertje te gaan lopen of wat gewichten te heffen in de gym.

singles maastricht
“spot me, bro”

Maar wat bovendien nog beter is, je zal meer zelfvertrouwen uitstralen, en dat leidt dan weer tot het feit dat zelfvertrouwen opvalt bij anderen. Juist ja, andere singles in Maastricht die je zullen opmerken omdat je je goed in je vel voelt.

Wist je dat, hoe vaker je naar de gym gaat, hoe sneller mensen je onderbewust gaan waarderen? Ja, je hoeft zelfs niet te praten, mensen merken je gewoon op en appreciëren je zonder dat zelf te willen. Dit is een verschijnsel die in de psychologie, het “Mere Exposure Effect” wordt genoemd.

Waar wacht je nog op, joh? Genoeg redenen toch?

7. Ga naar evenementen voor singles & alleenstaanden in Maastricht

Meetup.com is een website en app die op basis van interesses, hobby’s en evenementen mensen met elkaar verbindt door middel van bijeenkomsten. Schrikt dit je af? Wel nee, dit is helemaal niet formeel, maar erg chill en laagdrempelig. Datemeester heeft dit zelf al geprobeerd in Barcelona en ik kan je meteen vertellen dat ik genoeg interessante singles had om uit te kiezen!

Wat je dus beter kunt doen is zelf op avontuur gaan en bijeenkomsten, evenementen of activiteiten bij te wonen voor singles in Maastricht. Zo breid je je netwerk uit, en vind je mogelijks ook nog eens een nieuwe liefde.

Misschien ben je geïnteresseerd in craft beer, in backpacken, wandelen of feminisme, noem maar op. Alle soorten onderwerpen hebben groepen die geregeld zo’n bijeenkomsten organiseren.

Daten in Maastricht – Conclusie

Datemeester is een expert in tips voor dating in Maastricht en andere bekende steden in Nederland. We zijn een expert in dating en liefdestactieken en zijn er voor je.

Heb je zelf uitstekende tips & tricks om succesvol te daten? Deel ze dan gerust met ons!

Alvast bedankt!

En terwijl je hier toch bent, misschien ben je geïnteresseerd in deze twee artikels:

3 REACTIES

  1. Hoi ik ben patricia en ik ben 48 jaar ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen mee te doen ik woon in Maastricht zou je mij wat meer informatie kunnen sturen en heel belangrijk waar ik mij moet aanmelden graag in afwachting patricia

  2. Hey ik ben marleen kom uit Lanaken , vlak bij Maastricht , kun je mij vertellen waar ik leuke vrijgezellen kan ontmoeten grtj marleen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here