Daten in Nijmegen: 7 tips en plaatsen voor singles in Nijmegen

Daten in NijmegenBen jij een single in Nijmegen en heb je moeite om je liefdesleven terug op te peppen?

Geen nood, want Datemeester heeft enkele toepasbare tips voor jou in dit artikel.

Daten in Nijmegen zou geen moeite mogen zijn, want je vraag je wellicht af dat er in steden met 175.000 inwoners, toch heel wat singles moeten zijn, niet?

Laat je echter niet misleiden, want met apps zoals Tinder, en andere sociale netwerken, worstelen vele mensen nog steeds om die echte levenspartner te vinden. Het is allemaal wat oppervlakkig met datingapps!

Hoe ontmoet je nu interessante mensen? Waar zijn die singles en vrijgezellen in Nijmegen?
Hier hebben we alvast 7 tips om nu een date te versieren in Nijmegen:

1. Online daten in Nijmegen? (Vergeet Tinder)

Eerst en vooral:

Ook gefrustreerd met Tinder?

Dit is een betere website/app om eindelijk wat actie te krijgen in je dating leven in Nijmegen:

Parship.nl – Ben je ouder dan 25 en op zoek naar een serieuze relatie? Probeer dan deze site (gratis). Heel veel leuke singles uit X.

Of ben je ouder dan 30, hoogopgeleid en gericht op je carrière?

Dan is EliteDating.nl de beste keuze voor je. Je kunt het gratis proberen via deze link, maar je moet er wellicht iets voor betalen als je het wilt gebruiken (ze willen namelijk geen valsspelers)

..of ga kijken naar onze lijst van Top 10 beste datingsites!

 

2. NDRGRND – een geweldige club/bar om singles te ontmoeten in Nijmegen

Wie van plan is om een nachtje te gaan stappen, en een kans wil maken om nieuwe mensen te leren kennen, dan kun je beter niet naar de meest ondergrondse technoclubs gaan. Probeer bijvoorbeeld NDRGRND, dat ligt pal in het centrum van de stad en is een van de populairste clubs van Nijmegen.

In deze club spelen ze tal van soorten muziek, gaande van disco, hiphop, rock tot dance. Lekker alternatief in plaats van alle uitgekauwde deuntjes die je al op de radio gehoord hebt. Vind dansende singles in Nijmegen, hier en nu!

Adres: Molenstraat 99A, Nijmegen

 

3. Café Jos – een knusse bar voor rijpere singles

Ben je geen twintiger meer, en op zoek naar een meer volwassen sfeer om een vrijdag- of zaterdagavond te beleven in de stad? Bezoek dan eens Café Jos. Dat is een leuke bar waar de drankenkaart even dik is als de Bijbel, en waar de mensen lekker down-to-earth zijn. Door TripAdvisor omschreven als de nummer 1 in het Nijmeegse nachtleven! Dus, als je 30+ singles in Nijmegen wilt vinden, probeer dan deze bar! Altijd pret gegarandeerd.

Adres: Daalseweg 309, Nijmegen

 

4. Livemuziek: dé uitgelezen kans om een gesprek te starten

Ben je geen echte nachtraaf? Niet zo’n fan van dansende mensen? Maar geniet je wel van optredens? Dan is dit een uitstekende manier om nieuwe singles in Nijmegen te ontmoeten.

Als je bijvoorbeeld een optreden van je favoriete artiest gaat bijwonen, dan zal het ongetwijfeld ook met de andere mensen klikken, wie weet zelfs een potentiële partner! Muziek is in dit geval de romantische chemie die mensen verbindt!

Check de website van je favoriete artiesten en kijk of ze naar Nijmegen komen!

Dus muziek kan mensen echt met elkaar verbinden! Doornroosje is de bekende plek waar tal van internationale en nationale artiesten optreden!

 

5. Hobbycursussen: waar je singles kunt ontmoeten in Nijmegen!

Nieuwe dingen leren is altijd leuk. Levenslang leren maakt mensen gelukkiger, interessanter en het verrijkt hun netwerk. Het is ook een goeie manier om tijdens een nieuwe hobby nieuwe mensen te leren kennen. Een leuke single in Nijmegen bijvoorbeeld die in dezelfde taalles zit als jij?

Vooral single vrouwen schrijven zich in voor taalcursussen. Google eens taalcursussen in Nijmegen, bekijk het aanbod en meld je aan. Tijdens het oefenen van Spaanse woordenschat leer je misschien enkele woorden om te flirten met die leuke vrouw of man in je klas!

 

6. Opnieuw daten in Nijmegen? Ontmoet singles in Nijmegen via sportlessen of andere sportieve hobby’s! (door de wetenschap ondersteund)

singles nijmegenWees geen luiwammes, maar kom uit je kot en ga sporten. Werk aan die beach bum en aan die strakke buik om je tijdens de zomer van je beste kant te tonen. Het loont! Wist je dat, als je vaak naar dezelfde gym gaat, mensen je onbewust gaan appreciëren? Dit is een psychologisch onderbouwde theorie die het “Mere Exposure Effect” wordt genoemd.

Dat leidt dan weer tot het feit dat de mensen in dezelfde gym als jou, makkelijker te benaderen zijn. Wie weet vind je wel een sexy single in Nijmegen op die manier!

Je kan ook een andere sport beoefenen. Think outside the box! Waarom bijvoorbeeld niet leren schermen, taekwondo, of frisbee? Er is aanbod genoeg, je moet gewoon zelf een beetje op onderzoek uit gaan!

 

7. Ga naar bijeenkomsten voor singles & alleenstaanden

Wil je iemand nieuw leren kennen, maar ben je altijd bij je vrienden die al allemaal iemand hebben? Dan is het moeilijker om een andere singlet te leren kennen, nietwaar?

Wat je beter kunt doen is zelf op avontuur gaan en bijeenkomsten, evenementen of activiteiten bij te wonen voor singles in Nijmegen. Zo breid je je netwerk uit, en vind je mogelijks ook nog eens een nieuwe liefde.

Een goeie site daarvoor is MeetUp.com, een sociaal netwerk die op basis van verschillende hobby’s en interesses evenementen en bijeenkomsten aanbiedt. Heel handig dus als je gelijkgezinde mensen wilt leren kennen, en wie weet, opnieuw wilt daten in Nijmegen.

 

Daten in Nijmegen – Conclusie

Datemeester is een expert in tips voor dating in Nijmegen en andere bekende steden in Nederland. Daarom helpen we je graag in je avontuur. Deze 7 tips zouden genoeg moeten zijn om aan de slag te kunnen.

Als je wil online daten in Nijmegen, en je ouder bent dan 25, probeer dan Parship.nl (gratis).

Heb je zelf uitstekende tips & tricks om succesvol te daten Nijmegen? Deel ze dan gerust met ons. Alvast bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here