Daten EindhovenEindhoven, de stad van design, modernisme, creativiteit en innovatie!

Het enige jammere is, dat als je vrijgezel bent in zo’n leuke stad, het maar saai is om Eindhoven alleen te verkennen! Waar zitten die singles in Eindhoven nu precies?

Het zou wel erg toevallig zijn mocht je niemand interessant vinden in zo’n creatieve stad, maar wij zijn zeker dat er voldoende vrijgezellen in Eindhoven te vinden zijn.

Wil je ook weten hoe je succesvol kunt daten in Eindhoven? Bekijk dan even Datemeester’s selectie van 7 uitstekende tips!

1. Club M2 – de beste danstent in Eindhoven

Je vraagt je wellicht af of nachtleven in Eindhoven wel bestaat, niet? Wel, dan hebben we daar een duidelijk antwoord op: ongetwijfeld! De meest populaire plek om je benen los te schudden is de M2. Lekkere cocktails, gezellig, informeel, vriendelijke bediening, maar bovenal goeie muziek. Gelegen in de Stratumseind 99 zou deze club wel de plaats kunnen zijn om te daten in Eindhoven!

2. Bars voor een iets ouder publiek in Eindhoven

We kennen het allemaal, je bent geen twintiger meer, en dus wordt het moeilijker om op dezelfde golflengte te zitten als iemand anders. Begeef je daarom in bars om 30+ vrijgezellen te ontmoeten in Eindhoven. Daar vind je mensen met gelijke interesses, zelfde carrière, levensdoelen, enz. Datemeester heeft een van de beste plekjes gevonden waar je leuke volwassen singles kunt vinden in Eindhoven!

The Little One Speakeasy Bar is een cocktailbar die – de naam zegt het zelf al – een ideale plek is om gesprekken te voeren met een lekker drankje. Je kan deze gezellige plek vinden in de Jan van Lieshoutstraat 26 en is gegarandeerd een perfect kader voor uw dates in Eindhoven.

3. Live-muziek ideaal voor dating in Eindhoven

Muziek brengt mensen samen. Dat is al een eeuwenoud gezegde, en geldt vandaag de dag ook nog. Niets beter dan de stress van je los te schudden tijdens een optreden, of dat nu metal, rock of pop is, het maakt niet uit. Maar is live-muziek nu ideaal om te daten Eindhoven vraag je je misschien af? Wel, ja, uiteraard. Muziek brengt niet alleen mensen samen, maar kan ook de perfecte matchmaker zijn.

Mensen met dezelfde smaak van muziek worden vaak een koppel. Je hoeft zelfs niet veel te praten tijdens een concert, als je eerder verlegen bent. Enkele keren oogcontact maken met die man of vrouw in de zaal, en daarna een pintje drinken, makkelijker kan haast niet. Muzikale singles in Eindhoven, die vind je bijvoorbeeld in Stage Music Cafe in Stratumseind 25.

4. Yoga, gym of zwemmen – leer singles in Eindhoven kennen op een sportieve manier

Een optredentje bijwonen, Tinder gebruiken of via gemeenschappelijke vrienden iemand leren kennen is 1 manier om vrijgezellen te leren kennen, maar er zijn ook actieve manieren om iemand te leren kennen. Zoek bijvoorbeeld naar een sport waar je mensen kan ontmoeten die je wekelijks te zien krijgt.

Je kent dat wel, toch? Wanneer je datzelfde meisje aan de kassa van de supermarkt blijft zien, zorgen je hersenen ervoor dat je die persoon liever gaat hebben hoe meer je haar ziet. Wel, dit heet in de sociale psychologie, het ‘Mere exposure effect’ en heb je dus ook tijdens een wekelijkse yogales, gymsessie of zwemklas. Je hersenen zijn dus een soort wingman, handig toch?

Zoek dus even een sport of activiteit uit die bij je past, registreer je voor enkele beurten, en zet natuurlijk ook zelf enkele stappen om iemand aan te spreken!

5. Talencursussen of dansklassen: de ideale manier om mensen met dezelfde interesses te vinden in Eindhoven

We leven in een tijd waar iedereen bijna meer leeft op internet, dan in het echt. Iedereen zijn Facebookpagina en Instagram lijkt wel een perfect plaatje. Maar is dat wel zo? Kom uit je huis, en leef het echte leven! Een leven waar je misschien singles in Eindhoven vindt met dezelfde interesses, en niet op internet, maar in het echt.

Er zijn tientallen hobby’s waaruit je kan kiezen. Gelijke interesses zorgen ervoor dat je met mensen klikt, en een gespreksonderwerp hebt. Misschien kan je een vreemde taal leren, of de salsa leren dansen?

Hoe dan ook, schrijf je voor iets in en introduceer jezelf aan anderen. Toon uiteraard interesse in waar je je voor hebt ingeschreven, maar dit biedt ook de uitgelezen mogelijkheid om een beetje te flirten. Wie weet vindt je wel een sexy danspartner tijdens de salsalessen!

6. Online dating in Eindhoven, wat en hoe?

We hebben nu voldoende informatie gegeven over hoe je los van het internet nieuwe singles in Eindhoven kunt vinden, maar waarom niet eens je kans wagen online? In deze eenzame tijden zijn er meer en meer singles te vinden, en ze zijn niet allemaal even sociaal, dus zoeken ze het comfort van online dating op.

Wat je dus kunt doen is een account aanmaken en zoeken binnen de regio Eindhoven, of in de hele regio Noord-Brabant. Op die manier kan je heel wat nieuwe mensen vinden.

Zin om het eens te proberen? Bekijk dan onze twee beste tips eens:

  • Een geweldige site voor singles van alle leeftijden op zoek naar een relatie: Relatieplanet.nl
  • Beste keuze voor geschoolde 30+ singles: EliteDating.nl

7. Sociale bijeenkomsten (voor singles) in Eindhoven

Hang je ook altijd uit met dezelfde mensen? Vind je dat soms ook monotoon of zelfs saai? Je sociale netwerk uitbreiden is niet alleen handig om nieuwe vrienden te leren kennen, maar ook om voor afwisseling te zorgen in je vrienden – en kennissenkring. En daarbij gepaard leer je natuurlijk ook nieuwe mensen kennen.

Gelukkig zijn er vandaag de dag veel apps en websites waar je met mensen kan afspreken op basis van gelijke interesses en hobby’s. Het zijn zelfs geen datingsites, maar gewoon sites voor sociale ontmoetingen. Heel erg laagdrempelig allemaal!

Zo’n manier is bijvoorbeeld via MeetUp.com. Het is niet enkel een goeie manier om nieuwe vrienden te maken, maar ook om te daten in Eindhoven. Hoe dan ook, je sociale netwerk uitbreiden is goed om je niet langer alleen te voelen. Of er nu een relatie van komt of niet!

Conclusie

Dit waren ze dan, de 7 beste tips van Datemeester. Hopelijk vind je ze interessant. Nu kun je er volop gebruik van maken. Laat het ons aub weten of je goeie ervaringen hebt gehad met het daten in Eindhoven.

Indien je nog meer ideeën nodig hebt, lees dan zeker ons artikel over de 10 beste plaatsen om singles te ontmoeten.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here