Daten in Rotterdam: 7 tips en plaatsen voor singles in Rotterdam

Daten in RotterdamDenkt u er wel eens aan waar alle singles in Rotterdam zich zouden kunnen bevinden?

En nee… ze zijn niet allemaal bezet, zelfs als u dat misschien denkt.

Rotterdam telt meer dan 600.000 inwoners en als je je zoektocht uitbreidt naar de hele provincie Zuid-Holland, heb je een vijver om in te vissen van meer dan 3 miljoen mensen!

En omdat het aantal vrijgezellen rond de 35 à 45 % bedraagt, zijn er in tonnen vrijgezellen in Rotterdam.

Check dus even deze tips en begin nu met te daten in Rotterdam:

1. Online dating in Rotterdam? (Vergeet Tinder!)

dating rotterdamBelangrijke zaken eerst:

Als je iemand ernstig wilt ontmoeten online, moet je eerst het spelletje Tinder vergeten.

Mensen gebruiken het als een spelletje of testen er hun “seksuele marktwaarde”.

Dit is wat Datemeester aanbeveelt (als je eindelijk echt iemand wilt ONTMOETEN):

EliteDating.nl – vooral als je rond de 30 of ouder bent en iemand leuk wilt ontmoeten. Heel veel rijke en succesvolle mannen. En tal van bloedmooie en intelligente vrouwen.

Wil je seks in Rotterdam vinden? Vooral vrouwen en mannen in de 30 en die al een relatie hebben?

Probeer dan VictoriaMilan.nl.

Of ga onze lijst checken voor de Top 10 beste datingsites!

 

2. Club La Vie – een van de heetste nachtclubs in Rotterdam

Rotterdam staat in Europa bekend om zijn bruisende nachtleven. Als u op een zaterdagavond op pad gaat en liever danst, drink en nieuwe mensen ontmoet, probeer dan eens Club La Vie. Het is een van de hot-spots voor liefhebbers van elektronische muziek. Als u een feestbeest bent moet u ook de clubbing events op het Maassilo in de gaten houden.

 

3. Pubs om down-to-earth singles in Rotterdam te ontmoeten?

Ben je niet meer in je twintigerjaren en geniet je meer van een volwassen publiek? Of kun je gewoon de muziekvolumes van de clubs niet verdragen?

Als u in Rotterdam iets oudere en rijpere mensen wilt ontmoeten, zijn er veel goede mogelijkheden. Het gebied rond het Stadhuisplein is een levendig centrum voor nachtleven, waar er zelfs op weekdagen wat te beleven valt. Neem gewoon een wingman – of vrouw mee, schuim de bars af en ga een gesprek aan met andere mensen.

Lees ook: 7 tips om single vrouwen te ontmoeten!

4. Live-muziek verbindt mensen met elkaar

Als je niet van de doorsnee nachtclub houdt, of van drinken aan een bar met wat mensen, probeer dan naar concerten te gaan. Als je echt fan bent van een bepaalde band of artiest, dan is iedereen die je in het publiek ziet een soort van maatje, toch? Je hebt minstens één ding gemeen, dus het is makkelijker om mensen te benaderen en vrijgezellen te ontmoeten.

In Rotterdam kun je kijken wat er op schema staat bij Ahoy Rotterdam (voor grotere concerten) of The Ferro Dome Rotterdam voor iets kleinere optredens.

 

5. Ga naar de gym, yoga of meditatie – ontmoet sportieve singles in Rotterdam

Als we het nachtleven vergeten zijn er ook andere goede manieren om een ontmoeting te hebben met mooie vrijgezellen in Rotterdam. Een daarvan is de goeie, oude gym of een nieuwe en populaire trainingsmethode voor lichaam of de geest.

singles in rotterdam

Sport beoefenen is altijd goed voor uw gezondheid. En tegelijk kun je misschien nieuwe mensen ontmoeten. Vrijwel alle moderne singles gaan tegenwoordig naar ofwel een gym, yogaklas, martial-arts cursussen. Of met het moderne stressvolle leven proberen mensen ook de hersenen te kalmeren met meditatie.

Begin dus met het vinden van een regelmatige hobby. Een goede reden hiervoor is dat als je regelmatig dezelfde gezichten ziet, het meestal gebeurt dat deze mensen elkaar (onbewust) gaan waarderen. Dat maakt het makkelijker om vrienden te maken of misschien zelfs een datum te vinden?

Dit is niet alleen de theorie van Datemeester, maar in de sociale psychologie noemen ze het ‘Mere exposure effect’.

 

6. Taalcursussen (of eender welke) goede manier om een date te versieren in Rotterdam?

Als je hebt nagedacht over het leren van een nieuwe taal, te leren schilderen of misschien ambachtelijk bier te leren maken, is het nu hoog tijd om iets te beginnen terwijl je alleen bent.

Veel singles in Rotterdam volgen verschillende soorten cursussen. Taalcursussen zijn bijvoorbeeld goede plekken om alleenstaande vrouwen in Rotterdam te ontmoeten.
Maar je kunt de cursussen niet bijwonen met een houding waarbij je er alleen op uit bent om vrouwen of mannen te versieren. Wees gewoon geïnteresseerd in de onderwerpen en wie weet wat er gebeurt. Het draait er namelijk allemaal om je gezicht te tonen op plaatsen waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Wanneer je een gemeenschappelijk belang hebt is het al een goed begin voor een vriendschap of zelfs een relatie.

 

7. Woon allerlei sociale bijeenkomsten bij in Rotterdam

Als je alleen bent en dezelfde oude vrienden blijft zien, is het misschien tijd om je gewoonten een beetje door elkaar te schudden. Eén goede manier is om te beginnen met verschillende vergaderingen en netwerkevenementen bij te wonen, of zelfs echte eenmalige evenementen zoals speeddating.

Bijvoorbeeld via Meetup.com is het makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten in Rotterdam. Kies gewoon een onderwerp waarin je geïnteresseerd bent en woon een bijeenkomst bij. Ja, het kan lastig zijn als je een beetje introvert bent, maar het is tijd om buiten je comfortzone te treden als je nieuwe mensen wilt ontmoeten.

U kunt nieuwe vrienden krijgen of misschien zelfs iemand speciaal ontmoeten en zelf een date te verkrijgen? Door je sociale kringen uit te breiden maak je de kans om steeds meer nieuwe mensen te ontmoeten veel groter.

 

Conclusie

Nu is het tijd om actief aan de slag te gaan en alle singles in Rotterdam te ontmoeten. Wij, mensen, zijn over het algemeen heel lui en houden ons aan onze alledaagse gewoonten en dezelfde sociale kringen. Dus als je een stapje dichter wil zijn bij het krijgen van een vriend of vriendin, begin dan met je gewoon te doorbreken en begin nieuwe dingen te doen in je leven!

Nog meer ideeën nodig?

Bekijk dan ons artikel voor 10 plaatsen om singles te ontmoeten.

En als je goede ideeën of ervaringen hebt met dating in Rotterdam, laat dan hieronder gerust een opmerking achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here