EliteDating review & ervaringen: 
7 dingen die je moet weten!

elite dating ervaringenIn dit artikel kunt u Datemeester’s EliteDating review & ervaringen lezen.

Dus, waar gaat deze datingsite precies over…?

Is het alleen voor mensen uit de Bold and the Beautiful? Moet uw inkomen op een bepaald niveau liggen om je te registeren? Hoeveel kost het?

Deze en vele andere vragen zullen we zo meteen beantwoorden. Daarnaast zult ook leren of het de juiste datingsite voor u is of niet.

Ok, laten we eraan beginnen, hier zijn onze 7 weetjes over EliteDating.nl:

1. Vereisten om aan te melden?

Veel mensen vragen zich af wat de eisen zijn om “elite” te zijn.

Nou, de enige echte vereiste om mee te doen met de site is de minimumleeftijd van 18 jaar.

Er is GEEN vereiste om uw inkomen op te geven, u hoeft geen privéjacht te bezitten of een artsendiploma te hebben, enzovoort. Dit is niet nodig!

Maar…

We zeggen niet dat dit de beste datingsite is voor een twintigjarige jongeman die een sugar mama wilt vinden. Er zijn zeker een paar grote doelgroepen waar deze site goed voor is – meer daarover hier:

2. Voor wie is EliteDating goed en voor wie niet?

EliteDating is over het algemeen een datingsite voor hogeropgeleiden, en voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Het hoofddoel van de service is dat de persoonlijkheidstest (die u bij aanmelding invult) wordt gebruikt om u te matchen met geschikte partnerkandidaten.

Na ons intensieve onderzoek voor deze EliteDating review zijn we tot de conclusie gekomen dat het bijzonder goed is voor twee belangrijke ledengroepen:

1. Opgeleide en/of carrièregerichte mannen en vrouwen ouder dan 30 jaar

Studies tonen aan dat koppels met hetzelfde opleidingsniveau langere en gelukkiger relaties vormen. Dus, het is zeker een goed idee om te zoeken naar singles die een vergelijkbare achtergrond als jij hebben. Veel alleenstaanden in hun twintigerjaren beseffen dit nog niet, maar als je in de 30 bent, vindt u tal van singles op EliteDating.nl!

2. Singles boven de 50

Dan zijn er de singles die vaak aan een nieuw datingavontuur beginnen.

Veel 50+ en 60+ singles scheiden na een lang huwelijk en zijn op zoek naar een partner die dezelfde belangen en waarden als hen hebben. Als je ouder wordt, is het belangrijker om op intellectueel niveau met de ander om te gaan.

Omdat EliteDating gericht is op de meer serieuze dating, is het zeer populair geworden onder 50-plussers.

En met betrekking tot seksuele geaardheid: zowel hetero als homoseksuele en lesbische singles kunnen meedoen. U kunt onmiddellijk het geslacht selecteren dat u zoekt bij de aanmelding.

En voor wie is het niet bedoeld?

Nou, we zouden EliteDating niet aanraden voor alleenstaanden midden de 20.

Er zijn gewoon niet veel gebruikers in die leeftijdscategorie, en de algemene sfeer is een beetje volwassener. Maar als je een vrouw bent halverwege de 20, zullen er natuurlijk jongens zijn die geïnteresseerd zijn in jou op EliteDating.

Het is waarschijnlijk een van de beste plaatsen om jezelf een rijke man te vinden als dat is waar je naar op zoek bent!

3. Bij aanmelding op EliteDating, is er een persoonlijkheidstest:

Wanneer u zich aansluit bij de site vult u een persoonlijkheidstest in. (Klik HIER om de site in een nieuw venster te openen, meld u aan en begin met het invullen van de test.)

In deze test stellen ze vragen over u en wat u van een partner verwacht. De antwoorden worden gebruikt door het algoritme van de site om hetzelfde type mensen met elkaar te matchen.

Er is ook nog een andere goede reden om de persoonlijkheidstest aandachtig in te vullen:

Het zal u waarschijnlijk helpen om de dingen die invloed hebben op het vormen van een langdurige en een gelukkige relatie beter te begrijpen.

Er zijn ook vragen die betrekking hebben op de “elite” status van de site, zoals uw opleiding (en welk opleidingsniveau u verwacht van een partner):

elitedating review

…en uw jaarlijks inkomen (en hoe belangrijk het inkomen van uw partner voor u is – met andere woorden, als u wilt dat uw partner een hoog inkomen heeft):

elitedating ervaringen

Maar de meeste vragen gaan over uw persoonlijkheid en uw waarden in het leven!

Nadat u klaar bent met de test, kunt u direct uw datingprofiel invullen (of opslaan voor later). EliteDating heeft ook geen typisch datingprofiel. In feite werd het makkelijker gemaakt voor de leden, omdat er een aantal specifieke vragen te beantwoorden vallen, zoals deze:

elite dating nederland review

Op deze manier krijgt u meer interessante profielteksten van mensen op de site!

4. Gebruik van EliteDating site & functies

De EliteDating site is eenvoudig en leuk om te gebruiken. Het doet een beetje denken aan Facebook waar elke gebruiker een profielfoto en coverfoto heeft:

elite dating nederland

En hieronder ziet u meer foto’s als de persoon ze heeft geüpload naast al hun profiel tekst en info.

Wanneer en als u iemand wilt benaderen, kunt u een smiley of een bericht sturen. Of je kunt een like of commentaar geven op iets wat de gebruiker in zijn profiel heeft geschreven.

Maar het sturen van een bericht aan andere gebruikers kost je echter een beetje geld…

5. EliteDating kosten?

EliteDating is iets duurder dan de gemiddelde datingsite.

Maar dit is te verwachten, want het is gericht op de opgeleide professionals, die meestal niet aarzelen om te betalen voor een goede service. Tijdens het schrijven van onze EliteDating review waren de prijzen voor het lidmaatschap als volgt:

 • 12 maanden: 19,90 € per maand
 • 6 maanden: 24,90 € per maand
 • 3 maanden: 39,90 € per maand

Echter, volgens onze ervaringen, hebben ze vaak een aantal aanbiedingen lopende en kunnen deze prijzen dus verschillen. Wees dus niet verbaasd als je andere prijzen ziet als je eenmaal bent geregistreerd.

Maar, voordat u uw bankkaart bovenhaalt:

Schrijf je gratis in op EliteDating.nl via deze link, vul de persoonlijkheidstest in en kijk of het iets voor jou is!

6. Elite Dating ervaringen uit online discussies

We hebben een kijkje genomen op sommige fora en reviewsites online over wat mensen zeggen over EliteDating.

Velen hebben een partner gevonden, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar meestal, als mensen naar de reviewsites gaan, hebben ze iets negatiefs te zeggen. Meestal bestaan dergelijke negatieve commentaren over EliteDating uit 2 dingen:

Het kan zijn dat er niet zoveel matches per dag zijn. Begrijpelijk, want deze website is niet voor de massa zoals bijvoorbeeld Lexa.nl. Je hoeft alleen maar die ene perfecte match te vinden, toch?

En er komen elke week honderden, zo niet duizenden nieuwe leden bij in Nederland. Het is dus de moeite waard om actief op de site te blijven en nieuwe matches in de gaten te houden.

Een ander punt dat je moet weten is dat het betaalde lidmaatschap automatisch zal worden verlengd als je het 7 dagen voor het einde van uw huidige lidmaatschap niet annuleert (je kunt de exacte details zien op de betalingspagina!).

Dus als je niet wilt verdergaan met de site na je eerste betaalde lidmaatschap, vergeet dan niet om het te annuleren.

7. Elite Dating App vs. site

EliteDating is in de eerste plaats een datingsite maar heeft ook zelf een datingapp gemaakt (u kunt natuurlijk dezelfde inloggegevens gebruiken als u al aangemeldbent). De app kan worden gedownload in de Appstore voor iPhones en op de PlayStore voor Android-apparaten.

Bij het lezen van de ervaringen over de apps lijkt het er echter op dat u nog steeds een betere gebruikerservaring zult hebben bij het gebruik van de site via de webbrowser.

Dit is een veelvoorkomend probleem met datingsites die achteraf een app hebben gebouwd die bij hun site hoort.

Echter, de EliteDating.nl site is volledig responsief, wat betekent dat het soepel werkt op uw computer, tablet en smartphone-scherm. U hoeft de app zelfs niet te downloaden om deze te gebruiken!

Conclusie

Is EliteDating.nl nu goed of niet? Nou, het is zeker een van de beste datingsites in Nederland maar het hangt er echt van af wie je bent en of het bij je past.

Dit zijn onze laatste aanbevelingen voor hoe je te werk kunt gaan:

Optie 1:

Als je rond de 30, hoogopgeleid bent iets ernstiger zoekt, is het zeker de moeite waard om de site te checken. Het is gratis om te proberen dus kijk gewoon zelf even: EliteDating.nl.

Optie 2:

Als u jonger bent – in je twintigerjaren – en/of op zoek bent naar een onenightstand of andere minder serieuze avontuurtjes, zult u meer succes hebben op andere sites. Bekijk in dat geval onze Top 15 beste dating apps lijst om aan de slag te gaan.

En als je al Elite Dating ervaringen hebt, laat het ons hieronder dan weten!

1 REACTIE

 1. Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo’n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug “geen interesse”, als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here