Wil je Filipijnse vrouwen daten? 7 weetjes over Filipijnse meisjes

filipijnse vrouwenAls je geïnteresseerd bent in Filipijnse vrouwen, hebben we een paar dingen verzameld die je moet weten over het land, de cultuur en uiteraard, de vrouwen.

De Filipijnen is een land met meer dan 7000 eilanden in Zuidoost-Azië. De cultuur is een interessante mix van Aziatische, Amerikaanse en Spaanse invloeden (geen grap! Lees meer op Wikipedia).

Veel Nederlandse en andere Europese mannen zijn tegenwoordig geïnteresseerd in Aziatische vrouwen en vooral dan de Filipijnse. Dus als je je Filipijnse vrouw naar Nederland wilt halen of gewoon wilt daten in de Filipijnen, hebben we hier 7 interessante feiten en tips over Filipijnse meisjes:

1. Filipijnse vrouwen spreken uitstekend Engels

Engels is de tweede officiële taal van de Filippijnen. De meeste hoogopgeleide mannen en vrouwen spreken vrij vloeiend Engels, dus is het veel makkelijker om met de vrouwen te communiceren dan bijvoorbeeld Thaise vrouwen.

Wanneer je een relatie aangaat met een vrouw uit een heel andere cultuur, helpt het zeker als je duidelijk kunt communiceren in een gemeenschappelijke taal.

2. Vrouwen uit de Filipijnen houden van Europese mannen

In de Filipijnen heeft de cultuur veel invloeden van de VS en andere landen, waardoor ze erg gewend zijn aan buitenlanders. De vrouwen houden er van Europese mannen en vooral van de Centraal – en Noord-Europese mannen, die meer gewend zijn aan gendergelijkheid en hun vrouwen met respect behandelen.

En ja, we kunnen niet ontkennen dat geld en financiële (en sociale) zekerheid in het Westen het ook voor de Filipino’s aantrekkelijk maken om een Westerse kerel te vinden.

3. Veel feministen zult u niet vinden onder Filipijnse vrouwen

Wanneer de westerse massamedia en samenleving de man pusht om de 3e feministische golf te haten, is het geen wonder dat sommige jongens zullen zoeken naar vrouwen uit andere, meer traditionele culturen.

De Filippijnen hebben meer traditionele genderrollen en ze begrijpen nog steeds dat een man en een vrouw hun verschillen hebben en dat is volkomen ok.

4. Filipijnse mensen zijn gelukkig

De Filipijnen is een arm land in vergelijking met bijvoorbeeld Nederland, maar de burgers zijn zeer vriendelijk en glimlachen vaak als ze een buitenlander ontmoeten. Natuurlijk hebben de Filipijnen ook hun eigen kantoormedewerkers… Maar in het algemeen nemen Filipino’s het leven niet al te serieus zoals wij dat doen in een erg stressy en angstige westerse wereld.

5. … maar zijn harde werkers

Ben je bezorgd dat een Filipijnse vrouw enkel op je geld uit is? Natuurlijk zijn er in elk land goudzoekers, maar Filipina’s zijn gewend om te werken en hun eigen geld te verdienen.

Filipino’s verhuizen vaak naar verschillende landen voor werk en er zijn wereldwijd naar schatting meer dan 10 miljoen Filipino’s die in het buitenland wonen en werken.

Maar dit is waar het om gaat is dit:

Als een Filipijnse vrouw van haar tropische thuisland naar een koud Europees land verhuist, helpt het echt om te integreren door in een nieuw land te beginnen werken. Wanneer ze haar eigen leven buitenshuis heeft, zorgt dit voor een gelukkigere vrouw en een beter huwelijk voor beiden.

6. Voor Filipijnse vrouwen is familie zeer belangrijk

Het gemiddelde geboortecijfer in de Filippijnen bedraagt bijna 3 kinderen per vrouw. In Nederland is hetzelfde aantal ongeveer 1,7. Dit betekent dat de Filipijnse families groter zijn en wat hen ook erg close maakt, is het gebrek aan goede sociale zekerheid van de staat.

In tegenstelling tot bij ons, in het Westen, waar we een eerder eenzaam leven leiden in een klein appartement (jawel, volgens de statistieken is bijna 40 % van de huishoudens in Nederland alleenstaand) en waar we kunnen rekenen op de staat wanneer we financiële hulp of gezondheidszorg nodig hebben.

Als je eens bekijkt wat de mens gelukkig maakt, is het meest voorkomende antwoord ‘goede familiebanden’. Een vrouw met traditionele gezinswaarden kan dus de sleutel zijn tot geluk in relatie en leven in het algemeen.

7. Waar en hoe ontmoet je filipijnse dames?

filipijnse meisjes datenVolgens de statistieken zijn er in Nederland meer dan 13.000 in de Filipijnen geboren mensen.

Dus, als u een Filipijnse vrouwen Nederland of België wilt vinden, ga dan gewoon naar de grootste lokale datingsites.

Maar waarschijnlijk is de gemakkelijkste manier om Filipina’s te vinden, FilipinoCupid.com. Het is een enorme datingsite die tonnen Filipijnse vrouwen heeft. Dus probeer het uit, praat met verschillende vrouwen en krijg een idee van hoe de vrouwen zijn.

Dan heb je de kans om een reis naar de Filipijnen te boeken en daar vrouwen te ontmoeten. Dit kan gebeuren door het nachtleven in te duiken, met hen te praten op straat of gewoon door je in te schrijven op online datingsites zoals FilipinoCupid.

Veel succes!

7 REACTIES

 1. Ik zoek een Filipijnse vrouw 35 a 45 jaar om een relatie voor het leven?
  Zonder kinderen.Kan u mij daar bij helpen neem dan contact met mij.

 2. ik ben niet echt op zoek , maar stel ik in contact zou kunnen komen met een Filipijnse jonge vrouw , dan lijkt het mij erg leuk om via een date afspraak in contact te komen met haar , ik ben zelf 43 jaar . ik woon op mij zelf en heb ook vast werk , liefst zou mij voorkeur gaan naar een vrouw zonder kinderen , maar zou ze wel kind of kinderen hebben ? dan zou dat ook geen probleem hoeven te zijn (; ik ben benieuwd wat ik hier in omgeving Overijssel in Nederland aan vrijgezelle Filipijnse vrouwen zijn die ook liefde zoeken . vriendelijke groet Sebastiaan

 3. Hallo ik ben ook op zoek naar een goede vrouw met goed hard.
  ik ben alleen en het is paar manden geleden scheiden.
  groeten.
  Hamid

 4. Eerst wil ik mijn excuses tonen voor wat ik straks ga schrijven. Denk ook aan een ander en niet allen aan jezelf.Hier zijn ook mooie ned vrouwen, ga leven van een ander niet verpesten.Ik was jong en ik heb een Ned man leren kennen.Hij zei dat we terug naar mijn land zou gaan als hij klaar met zijn studie is.Is het nooit gebuurd. Ik heb hier gestudeerd toch nooit een vaste werk kunnen hebben.Ik was als mens niet “goed” genoeg. Ik draag veel verdriet mee en eenzaamheid. Zon, familie, eigen gewoontes inleveren voor, wat… voor een “leegte” ? AUB voor dat je iemand naar Ned haalt denk als een ander gelukkiger dan in zijn land kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here