Japanse vrouwen daten? 5 weetjes over Japanse meisjes

japanse vrouwen datenAl je Japanse vrouwen wilt daten, dan is dit artikel geschikt voor je.

Westerse mannen die Aziatische vrouwen daten is al geruime tijd een fenomeen.

Maar Japanse meisjes zijn een beetje anders. Zij staan waarschijnlijk het dichtst bij de Europeanen als het gaat om hun persoonlijkheid en de manier waarop de maatschappij werkt.

Dus laten we een paar dingen over Japanse dames doornemen:

1. Japanse vrouwen spreken weinig Engels

Dit is een klein probleem om te daten in Japan als buitenlander.

Het is zeldzaam om mensen in Japan te ontmoeten die Engels spreken op een niveau waar je een goed en diepgaand gesprek kunt voeren.

…dus moet je Japans leren.

Nee, nee, dat is overdreven. Het is geen must.

Veel Japanse meiden willen Engels leren. Je kunt gemakkelijk een taalpartner vinden als je zelf ook Japans wilt leren. Ik weet niet of ze echt Engels willen leren of als het gewoon een teken is om een buitenlander te daten. Laat hieronder gerust een opmerking achter als u hier meer over weet.

Maar als je geen grote prater bent, dan hoeft dat geen probleem te zijn:

Japanse vrouwen zijn seksueel vrij liberaal en springen sneller in bed dan tegen het moment waarop je “konnichiwa” kunt zeggen wanneer er chemie is tussen jullie twee.

2. Waar kan ik Japanse vrouwen ontmoeten?

Overal.

In de straten, nachtclubs, supermarkten. Wandel gewoon rond en praat met iedereen overal. Je hoeft geen vast openingszinnetje klaar te hebben omdat de meeste mensen niet veel Engels begrijpen. Vraag waar het metrostation is of iets dergelijks. Laten we zeggen dat de batterij van je gsm leeg is of dat je geen internetverbinding of iets dergelijks hebt.

Als de vrouw geïnteresseerd is in jou, kan ze je bijvoorbeeld vragen waar je vandaan komt. Dan is het gesprek begonnen, u vraagt haar nummer en de volgende avond wipt ze op en neer in je bed tot in de vroege uurtjes.

Online?

JapanCupid.com is een datingsite die Japanse meisjes probeert in contact te brengen met westerse mannen. Dus daar kun je er zeker van zijn dat de vrouwen geïnteresseerd zijn in buitenlanders.

3. Japanse vrouwen in Europa?

Japanners hebben de neiging om veel te reizen in Europa en in Nederland. Velen wonen hier zelfs.

Ook Japanse vrouwen reizen vaak alleen. Misschien vind je ze wel op Tinder in Nederland. Of ze gewoon op straat zien staren naar een smartphone of een Lonely Planet reisgids tijdens het wandelen.

Nee, maar echt: een goede manier om Japanse meisjes te ontmoeten zijn een soort internationale ontmoetingen, bijvoorbeeld via meetup.com.

Of ga op zoek naar Nederlandse datingsites en zoek naar “japan”.

4. Hoe zijn Japanse vrouwen?

Japan is een interessante combinatie van conservatisme en modernisme.

Conservatief betekent dat ze nog steeds duidelijke genderrollen hebben in een relatie en huwelijk.

Modern betekent dat vrouwen en mannen vrij gelijk zijn in het krijgen van een opleiding en het hebben van een carrière. Dus ook de vrouwen zijn onafhankelijk en verdienen hun eigen geld.

Maar er zijn TAL VAN singles in Japan. Je hebt wellicht al gehoord over de verhalen van mannen die sexrobots gebruiken in Japan. Of mensen die in hun kleine huisjes wonen en alleen virtuele relaties hebben.

Japan is een vreemd (op een goede manier) en interessant land en maatschappij.

Hoe dan ook, Japanse vrouwen zijn nogal terughoudend. Het maakt deel uit van de Japanse cultuur om gereserveerd te zijn en zich niet zo open en vrijelijk uit te drukken als Europeanen.

Maar zoals eerder gezegd zijn Japanse vrouwen liberaal als het gaat om seks. Het is in Japan geen taboe om met buitenlanders in contact te komen. Misschien vind je een meisje in een nachtclub en kan je haar een half uurtje later in je bed krijgen.

En langs de andere kant, als je niet veel interesse hebt in het nachtleven, zijn er nog altijd veel “goede meisjes” in Japan die op zoek zijn naar een langdurige relatie met buitenlanders. Er is voor elk wat wils in Japan.

5. Houden Japanse vrouwen van westerse mannen?

japanse meisjes

Ja.

Japanse vrouwen en westerse mannen is een interessante combinatie die nog wat meer onderzoek nodig heeft.

Want meestal wanneer een westerse kerel met bijvoorbeeld een Thaise vrouw samen is, is de eerste gedachte dat ze op zijn geld uit is. Waar of niet?

Maar Japan is een rijk land waar de vrouwen hun eigen geld hebben.

Maar toch zijn ze heel erg geïnteresseerd in de westerse mannen, hetzij voor een onenightstandje of langdurige relaties. Zijn het de grotere, meer mannelijke lichamen? Grotere lullen? Haar en ogen die anders zijn dan zwart? Onze doortastende en “agressievere” persoonlijkheid? Wie weet.

Laten we eens kijken naar een video. Een man vraagt willekeurige Japanse vrouwen in de straten van Tokio naar wat ze van Westerse mannen vinden:

Zoals een van de YouTube commentatoren zegt:

“Well, time to move to Japan.”

Conclusie

En, bent u uw koffers al aan het inpakken?

Japan is een goede plek om stressvrij plezier te hebben met de lokale meisjes. Of u kunt zelfs misschien een vrouw vinden die een betrouwbare partner voor het leven kan zijn.

Heb je al ervaring met het daten van Japanse vrouwen? Of een mening over dit onderwerp? Laat hieronder een reactie achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here