Oudere vrouwen daten: 5 weetjes om oudere dames te versieren

oudere vrouwen datenWil je oudere vrouwen daten?

Nou, dan hebben wij goed nieuws voor u:

Naarmate vrouwen ouder worden, worden ze makkelijker en makkelijker om te versieren.

Er is een grote onbalans tussen de zogenaamde seksuele marktwaarde van mannen en vrouwen. Simpel gezegd, als mensen in hun twintiger jaren zijn, hebben de vrouwen alle “macht”.

Wanneer men echter 30 en 40 begint te worden, begint de macht om te schakelen naar de mannen.

Hier zijn onze 5 weetjes wanneer je geïnteresseerd bent in oudere dames daten:

1. Het is gemakkelijk om oudere vrouwen te versieren. De reden:

Het hoogtepunt van de seksualiteit van een man en een vrouw vindt plaats op verschillende leeftijden.

De seksuele piek van vrouwen ligt in hun vroege jaren ’20, tot de leeftijd van 25 jaar. Daarna gaat het redelijk bergafwaarts. Dit hangt samen met de vrouwelijke vruchtbaarheid die na 25 jaar begint af te nemen en op 50 jarige leeftijd bijna helemaal afgelopen is.

De seksuele marktwaarde van mannen piekt op latere leeftijd en begint in principe pas na 25 jaar te stijgen. Dat is meestal wanneer hun inkomen begint te stijgen en ze eindelijk mentaal volwassener worden. Dus ja, de seksuele marktwaarde van mannen is niet zo sterk afhankelijk van hun fysieke verschijning als die van vrouwen.

Dit is dan ook de reden waarom vrouwen uit alle culturen van over de hele wereld de neiging hebben om te trouwen met mannen die ouder zijn dan zichzelf. En mannen zijn biologisch geprogrammeerd om aangetrokken te worden tot een jeugdige vrouw met een gezond uitziende taille-heup verhouding (= hoge vruchtbaarheid).

Als resultaat betekent dat terwijl de massa mannen strijden voor de vrouwen van 20 jaar en ouder, er een overschot is van 30+ en 40+ vrouwen die je kunt daten.

2. Vermijd deze fout wanneer je met “oudere” vrouwen chat

Behandel een vrouw van elke leeftijd als een VROUW. Verwijs niet naar haar als een “oudere” vrouw. Blijf gewoon rustig verder chatten – of dit nu online of offline is – en kaart het leeftijdsverschil NIET aan.

Als de vrouw begint te vertellen zoals “Ik zou waarschijnlijk uw moeder kunnen zijn!” of “Ik ben een beetje te oud voor u, jongeman” alleen dan kan je je mening geven over het leeftijdsverschil.

Lach dat leeftijdsverschil gewoon weg, want het betekent niets. Zeg gewoon dat je haar een mooie vrouw vindt en dat leeftijd slechts getallen zijn. Ze wil zich namelijk een begeerde vrouw voelen en niet zomaar een “oude” vrouw of object waarmee je aan het experimenteren bent.

3. Oudere vrouwen daten kan zeer leuk zijn

Oudere vrouwen daten kan ook veel leuker en intellectueel stimulerend zijn dan het daten met jonge meisjes. Ze hebben al wat levenservaring en kunnen je iets over alles leren.

Met een meer volwassen vrouw kun je goede gesprekken voeren EN ook in de slaapkamer een zeer ervaren ritje maken. Ook financieel hebben ze het beter, en ze wonen doorgaans in comfortabele, gezellige woningen, niet meer in een aftands studentenflatje.

En vooral als ze al kinderen hebben gehad, is ook die druk al weg. Maar als ze geen kinderen hebben, is er één ding om in gedachten te houden:

4. Oudere vrouwen zonder kinderen? Een snelle introductie over de biologische klok:

daten met oudere vrouwenWe hebben in onze westerse wereld een toenemend aantal jonge, of ja, ooit jonge vrouwen met biologische klokken die sneller tikken dan de raketten van Kim Jong Un.

En vaak raken deze vrouwen, als ze hun dertigste naderen, in paniek. Ze willen eindelijk tot rust komen en een gezin stichten. Maar ze beseffen dat hun seksuele marktwaarde afneemt (omdat ze minder “hoogwaardige” mannen aandacht krijgen).

Als je een gezin met haar wilt hebben, prima. Je zult waarschijnlijk in het eerste of tweede jaar van je relatie een kind krijgen. Echter, als je geen kinderen wilt hebben, zorg er dan voor dat je “kleine nakomelingen” in een rubbertje terechtkomen, en niet in haar.

5. Oudere vrouwen zoeken jonge mannen? Klopt dit?

Zoals eerder vermeld, hebben vrouwen de neiging om een man te zoeken die ouder is dan hen. Maar als het gaat over plezier beleven, kun je als jongeman heel wat fun hebben met oudere vrouwen.

Veel van deze vrouwen hebben namelijk een relatie met een man van hun eigen leeftijd, maar hun seksleven zo goed als dood. Vrouwen bedriegen bijna net zo vaak als mannen en ze zijn vaak op zoek naar een jonge man om plezier te beleven in hun liefdesleven.

Alle vrouwen houden van aandacht, maar het probleem is dat oudere vrouwen er minder krijgen. Als je een jonge man bent en oudere vrouw wilt versieren, overlaad haar dan met complimentjes! Mannen van haar leeftijd doen dat namelijk niet meer. Het zijn alleen de 20-jarige vrouwen die nu eenmaal de bewondering en complimenten van mannen krijgen.

Dus nu wil je actie, en waar kun je deze oudere dames ontmoeten?

6. Beste plaatsen om oudere vrouwen te ontmoeten?

In het uitgaan & de offline wereld?

Ga naar bars en concerten. De meeste mooie volwassen vrouwen gaan niet meer naar nachtclubs. Als ze uit gaan, gaan ze naar concerten of stand-up comedy shows. Ga gewoon uit sla een praatje met hen. Ze zijn goede gesprekspartners en altijd klaar voor een snelle babbel, zelfs als er (nog) geen chemie tussen jullie bestaat.

Er zijn tal van plaatsen om vrouwen te ontmoeten in het echte leven. Probeer een klein praatje te slaan met iemand in de supermarkt. Echt hoor, dat is een makkelijke plek om een gesprek te beginnen als je bijvoorbeeld met iemand anders naar hetzelfde winkelrek kijkt. Zoals eerder gezegd, staan deze meer volwassen vrouwen meer open om een klein praatje te slaan met vreemden, ze zijn namelijk opgegroeid zonder die verfoeilijke zombie smartphones!

En online?

Als je oudere vrouwen wilt daten, staan er honderdduizenden beschikbaar op de grote Nederlandse datingsites. Ja, datingsites. En niet op dating-apps zoals Tinder.

Maar welke sites, dat hangt af van hoe oud je vrouwen wilt ontmoeten. Hier zijn enkele opties:

  • Als je op zoek bent naar een enorme hoeveelheid 35+ en vooral 40+ vrouwen, probeer dan Parship.nl (maar zoals de naam al doet vermoeden, is het een meer serieuze datingsite en niet alleen maar flirts en korte relaties).
  • Als je meer 30-jarige vrouwen wilt ontmoeten die een relatie hebben, maar discreet andere mannen willen ontmoeten voor een “informele” relatie, probeer dan VictoriaMilan.nl.

Conclusie

Als je oudere vrouwen wilt daten, is het een mannenwereld (als je een fatsoenlijk uitziende en zich gedragende heer bent).

Dus wat wil je doen? Ontmoet je je volgende vrouw online of offline? Lees een van de volgende:

… en vind jezelf een mooie volwassen vrouw.

Wat zijn uw ervaringen met het daten van oudere vrouwen? Laat je mening gerust achter in de commentaar-sectie hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here