Parship review & ervaringen – 7 dingen die u moet veten!

parship ervaringenHier komt Datemeester’s Parship review en ervaringen voor 2020.

Parship heeft waarschijnlijk het meest interessante registratieproces van alle datingsites die er zijn (echt waar, we vertellen je er straks meer over).

Maar is het wel een goede site en wat voor soort mensen kun je er vinden?

En wat kost Parship?

Deze en vele andere vragen zullen snel beantwoord worden – hier zijn 7 dingen die je moet weten over Parship:

1. Parship als site en bedrijf – is het betrouwbaar?

Parship komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar het in 2001 zijn eerste datingsite lanceerde.

Vandaag, in 2020, exploiteren ze de Parship datingsite in verschillende Europese landen, waaronder Nederland (Parship.nl) en België (Parship.be).

Beide sites zijn erg populair en krijgen ongeveer 200.000 bezoekers per maand op hun sites:

parship review 2020

Dat zijn heel wat mensen en singles om te leren kennen, of je je nu in België of in Nederland bevindt.

Het is een enorm bedrijf met ook een Nederlandstalige klantenservice.

Dus ja, het is betrouwbaar. Helemaal veilig om je te registreren en betalingen te doen (als je het leuk vindt en ervoor begint te betalen ten minste).

2. Voor wie is Parship goed?

Parship is ALLEEN voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Wanneer je je registreert, vul je een vragenlijst in. De antwoorden worden dan gebruikt om je te matchen met gelijkgestemden.

Als je reeds lange relaties in je leven hebt gehad, zal je het erover eens zijn dat het maanden of zelfs jaren kan duren om je partner echt te leren kennen en signalen te ontdekken die de relatie kunnen beschadigen en uiteindelijk kunnen beëindigen.

Parship probeert je maanden of zelfs jaren tijd te besparen door je te matchen met mensen die vergelijkbaar zijn met jou. Volgens onderzoeken, hebben mensen die vergelijkbaar zijn en vooral die vergelijkbare waarden hebben, de neiging om langer durende en gelukkiger relaties te vormen.

Parship is ook een populaire datingsite voor hoger opgeleiden, dus als je het belangrijk vindt dat je toekomstige partner een vergelijkbaar opleidingsniveau heeft als jij, dan is Parship iets voor jou.

Om dit samen te vatten:

Parship is goed voor alleenstaanden ouder dan 30 jaar die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

3. Op Parship registreren is een ervaring op zich:

Parship heeft waarschijnlijk de meest interessante persoonlijkheidstest van alle datingsites die er zijn.

Registreer je gewoon eens om de test in te vullen, het duurt slechts 20 minuten om het te voltooien.

Het heet het Parship-principe®.

Geef je e-mailadres op of log in via je Facebook-account.

Dan kan je beginnen met het invullen van de test:

Je doorloopt de test, vraag per vraag, en je kiest gewoon het antwoord dat het beste bij je past. Ze hebben allerlei vragen, ook basisvragen zoals:

parship nl review

… maar ook meer mysterieuze visuele vragen zoals deze:

parship ervaring 2019

Het lijkt misschien grappig of frustrerend, maar even serieus nu, deze test kan je maanden of zelfs jaren van slechte relaties besparen. Je zult een succesvollere relatie en een gelukkiger leven hebben als je een partner vindt die bij je past.

Dus de mythe van “tegenstellingen aantrekken” is meestal slechts een excuus om een relatie te proberen met iemand die totaal anders is. Nou, zeker, je kan een passionele band hebben met iemand voor een jaar of twee, maar als we praten over een lange relatie en zelfs een huwelijk, is dat een ander paar mouwen.

Vul je test eerlijk en spontaan in zonder al te veel na te denken.

En maak je geen zorgen, anderen kunnen je individuele antwoorden niet bekijken. De test wordt alleen gebruikt door het algoritme van de site om je met kandidaten te doen matchen die het beste bij je passen.

Als je dus klaar bent met de vragen, wordt je gevraagd om je profiel af te ronden en een profielfoto te uploaden. Dan kan het plezier beginnen:

4. Hoe werkt Parship? Belangrijkste functies van de site:

parship recensie

Allereerst werkt Parship goed op alle schermformaten: computer, tablet en mobiel.

Ze hebben ook een Parship app (beschikbaar voor Apple en Android apparaten) die je later kunt downloaden als je betalend lid wordt en dan kan je berichtjes sturen met een aantal interessante mensen.

Het is een vrij eenvoudige datingsite en dit zijn de belangrijkste kenmerken van wat je kunt verwachten:

“Mijn partnervoorstellen”:

Hier kun je zoeken naar singles die met jou “gematched” zijn. Je kunt de “Matching-punten” zien die aangeven hoe vergelijkbaar deze persoon met jou is. Natuurlijk moet je er niet blindelings op vertrouwen, maar het geeft wel een goede indicatie met wie je moet communiceren!

Mijn zoekinstellingen:

Hier kun je een aantal criteria instellen voor de partner suggesties die je krijgt. Je kunt de gebruikers filteren op leeftijd, grootte, of de partner kinderen heeft of wil, en zelfs hun inkomen!

Blader naar het profiel van een gebruiker:

Wanneer je een ander profiel opent, zie je het Matching-resultaat tussen jou en je match. Je ziet een aantal grafieken in welke gebieden je bij elkaar past en hoeveel.

Maar vertrouw niet alleen op de computer en kunstmatige intelligentie. Als je iemand ziet, is het tijd om met hem of haar in contact te komen:

Communiceren met andere singles:

Je kunt natuurlijk ook een knipoog, date suggesties of een privébericht naar iemand sturen. Maar niet gratis. Als je berichten wilt versturen en echt in contact wilt komen met je matches, moet je betalen:

5. Parship kosten? Hoe duur is het?

Je registreren op de site is dus gratis. Je kunt dan de profielen zien die op je zijn afgestemd.

Maar als je alle functies van de site wilt gebruiken (en berichten naar andere mensen wilt sturen), dan moet je betalen.

De prijzen tijdens het schrijven van onze Parship review waren zo:

Premium Lite: 6 maanden – 44,90 € per maand
Premium Classic: 12 maanden – 32,90 € per maand
Premium Comfort: 24 maanden – 22,90 € per maand

Het meest voorkomende lidmaatschap is Classic. Je kunt ook een aantal aanbiedingen zien wanneer je lid wordt. Tijdens onze test was er bijvoorbeeld een korting van 25% in de aanbieding:

SCREENSHOT

Profiteer hier dus van als je een goed aanbod ziet. Eerlijk gezegd is Parship een beetje aan de dure kant in vergelijking met andere datingsites. Maar ook hier geldt weer dat sommige mensen bereid zijn om te betalen voor een premium datingsite van hoge kwaliteit.

Alle grote Nederlandse betaalmethoden zijn beschikbaar zoals:

  • IDEAL
  • kredietkaarten
  • PayPal

Maar voor je iets betaalt, probeer het eerst eens gratis via deze link: Parship.nl

6. Parship ervaringen van forums en review sites:

We hebben verschillende neutrale en onbevooroordeelde forums en review sites bekeken om te zien wat voor soort ervaringen mensen beleven met Parship. Zijn er grote klachten waar je je zorgen over zou moeten maken?

Nou, laten we eens kijken naar de negatieve ervaringen, want dat is immers wat mensen altijd interesseert. Hier zijn enkele veel voorkomende klachten die mensen hadden over Parship, en het heeft vaak te maken met GELD:

Sommige mensen beseften niet dat het lidmaatschap na afloop van het eerste lidmaatschap automatisch wordt voortgezet.

→ Zorg er dus voor dat je je lidmaatschap handmatig opzegt als je het niet wilt voortzetten.

Je kunt geen berichten versturen zonder te betalen!

→ Velen geven Parship een 1-sterren review in de Appstores omdat het betaalde lidmaatschap als een verrassing komt. Dit is echter meestal het geval met de betaalde datingsites zoals Lexa, Relatieplanet en Parship. Je moet betalen voordat je berichten kunt versturen. Nou, eigenlijk kun je op Parship slechts 1 bericht sturen met een gratis lidmaatschap (als een betalend lid het eerste bericht stuurt).

Parship is duur!

→ Dat is waar. Het is een premium datingsite en niet ideaal als je geld wilt besparen. Maar nogmaals, het is nog steeds goedkoper dan regelmatig te gaan stappen in het nachtleven in de hoop iemand te ontmoeten. Eigenlijk zou je dat bedrag er in één nacht kunnen doorblazen als je een zwaar nachtje gaat feesten.

Dus ja, het draait vooral om geld bij de klachten. Als je op zoek bent naar gratis dating platforms, dan hebben we enkele suggesties voor je:

7. Goede alternatieven voor Parship?

Als je op zoek bent naar andere serieuze datingsites, dan zijn hier onze 3 beste alternatieven voor Parship in 2020:

EliteDating: ze gebruiken ook een persoonlijkheidstest bij registratie (hoewel die niet zo cool is als Parship) Er bevinden zich veel hoogopgeleide 30+ singles op de site. En veel rijke mannen voor de dames.

Relatieplanet: een zeer populaire site voor singles van alle leeftijden die op zoek zijn naar een zinvolle relatie.

50plusmatch: dit is een zeer populaire datingsite voor singles boven de 50 in Nederland. Het is erg makkelijk om er nieuwe vrienden te vinden en zelfs liefde, afhankelijk van wat je zoekt.

Als je NIET op zoek bent naar iets te serieus, dan wil je misschien wel eens kijken naar Tinder of andere dating apps.

Andere opties?

Probeer dan ook eens offline dating – bekijk onze 10 plaatsen om singles te ontmoeten! Het is nog steeds mogelijk om je partner te vinden in de “offline wereld”.

Of als je ouder bent dan 50, bekijk dan onze lijst voor 12 activiteiten voor 50+ alleenstaanden.

Conclusie

Parship heeft een zeer interessante persoonlijkheidstest bij registratie en het zal je helpen een partner te vinden die precies bij je past.

Parship is een geweldig alternatief in 2020 voor de meer oppervlakkige omgeving van Tinder.

Zeker als je rond de 30 of ouder bent, en op zoek bent naar een aardige man of vrouw om mee te daten. En, om uiteindelijk een ernstige relatie te vinden?

Probeer het dus ten minstens een keer gratis: Parship.nl.

Als het niks voor jou is, kom dan terug en probeer de hierboven vermelde alternatieven.

Heb je al ervaringen met Parship? Wat vind je ervan? Laat hieronder een reactie achter!

2 REACTIES

  1. het kan weken duren alvoor je reactie krijgt op een bericht.
    de wazige foto’s laten teveel aan de fantasie over, wat vaak teleurstellend is.
    pokkeduur, één jaar betalen voor 2 dates? laat maar

  2. Parship de nummer 1 in misleiding en oplichting. Zelfs wanneer je betaalt heb je het grootste gedeelte van de leden niet in beeld. Alleen betalende leden zien elkaar maar dan ook nog alleen na wederzijds goedkeuren. Dus advies: sla deze site over. Een match vinden is al moeilijk maar zeker zonder foto

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here