Pepper.nl review & ervaringen (2019): 7 onmisbare weetjes!

pepper ervaringenWelkom bij Datemeester’s review en ervaringen voor Pepper in 2019.

Pepper is een van de populairste datingsites van Nederland.

En het heeft het potentieel om nog populairder te worden. Het is eigenlijk een van onze favoriete datingsites van dit moment.

Maar voor wie is Pepper geschikt? Hoeveel kost het? Hoe werkt het?

Wel, hier zijn 7 dingen die je moet weten over Pepper.nl:

1. Pepper NL in het kort: betrouwbaar en legitieme datingsite?

Pepper werd opgericht in het begin van dit decennium. Op dit moment, in 2019, lijkt de site een mooie hoeveelheid bezoekers per maand te krijgen:

pepper dating review
Pepper.nl website lokt ongeveer 160 000 bezoekers per maand.

Het is voor iedereen ouder dan 18 jaar, gay of hetero.

Pepper wordt gerund door een legitiem bedrijf dat in Nederland geregistreerd is. Je kan hen per e-mail contacteren mocht je problemen ondervinden. Dus ja, het is betrouwbaar en je kunt er veilig op betalen. Je krijgt zelfs 14 dagen tijd om je lidmaatschap op te zeggen als het je niet bevalt, zonder kosten.

Maar probeer het misschien eerst eens gratis uit via deze link: Pepper.nl.

2. Voor wie is Pepper eigenlijk geschikt?

Tegenwoordig hebben datingsites vaak nogal ingewikkelde persoonlijkheidstesten. Het proberen vinden van een partner wordt zo moeilijker gemaakt dan het eigenlijk zou moeten zijn. In het andere uiterste, zijn er ook dating apps die zeer oppervlakkig zijn, zoals Tinder. Dus of je nu op zoek bent naar een Tinder alternatief of iets eenvoudiger dan sites met lange persoonlijkheidstesten, dan kan Pepper wel eens de site voor jou zijn.

Eerst en vooral is Pepper ideaal voor singles boven de 18 jaar. Maar het is vooral goed voor singles boven de 25 jaar die in of rond Amsterdam, Rotterdam of andere grote steden wonen.

Ben je slecht in het schrijven van dating profielteksten? Dan is Pepper perfect voor jou. Je profiel bestaat voornamelijk uit foto’s (niet alleen je profielfoto’s maar ook foto’s/video’s die je leuk of interessant vindt). Daarnaast kan je ook “interviewvragen” beantwoorden met korte antwoorden.

Bovendien heeft Pepper echt goed werk verricht in het maken van een datingprofiel dat niet veel zelfgeschreven tekst nodig heeft, maar het is nog steeds interessant. Want in online dating zal je niet slagen met een saai profiel.

Het is ook een OK datingsite voor hoogopgeleide singles (hoewel je misschien meer succes hebt op sites zoals EliteDating).

Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich bij de site registreren. Maar volgens onze schattingen komen de meeste gebruikers in Nederland.

3. Zo snel registreer je je bij Pepper NL

Op sommige sites kost het registratieproces nogal wat tijd en geduld. Bijvoorbeeld op sites zoals EliteDating moet je een lange persoonlijkheidstest invullen.

Maar op Pepper gaat het registreren heel snel. Zo ziet de registratie eruit:

1. Geef je voornaam en e-mailadres op.

2. Kies een wachtwoord.

3. Vul een korte vragenlijst in over jezelf en de persoon die je hoopt te vinden. Bijvoorbeeld:

 • of je een roker bent of niet
 • of je kinderen hebt of niet
 • of je kinderen wilt
 • je leeftijd en de gewenste leeftijd van uw partner

..enzoverder.

4. Vervolgens voegt u 5 foto’s of video’s toe aan uw profiel. U kunt alles toevoegen wat u interessant of grappig vindt of wat u het beste beschrijft. Dit kunnen grappige memes zijn of een promotiefoto van je favoriete film of wat dan ook. Als je van craft beer houdt, typ dan gewoon in het zoekveld “craft beer” (of “ambachtelijk bier”) en je zal enkele foto’s vinden die je aan je profiel kan toevoegen.

5. Vervolgens voeg je een profielfoto toe. Bij voorkeur een foto waarop uw volledige gezicht te zien is. Later kunt u nog meer foto’s van uzelf toevoegen.

6. Daarna is het tijd om je e-mailadres te controleren. Je ontvangt een e-mail en er staat een link in het bericht waarop je moet klikken om je account te bevestigen.

Het kan tot 10 minuten duren tot je deze e-mail ontvangt, haal een kopje koffie of bekijk een video op YouTube of iets dergelijks als het niet onmiddellijk verschijnt.

Nu ben je binnen en kan het plezier beginnen!

4. Hoe werkt Pepper? Belangrijkste functies van de site en app

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de site en hoe je ze kunt gebruiken:

Matches:

pepper.nl ervaringen

Hier vind je de gebruikers die aan jou “gekoppeld” zijn. Dit gebeurt op basis van de informatie die je hebt ingevuld toen je lid werd van de site: je leeftijd, of je kinderen wilt in de toekomst wilt of niet, of je een roker bent, enzovoort.

Je kunt nog betere matches krijgen door het invullen van de persoonlijkheidstest. Je beantwoordt gewoon een twintigtal vragen over je waarden en zelfs wat politieke zaken. Zoals je misschien weet, heeft iedereen het tegenwoordig over politiek, globalisme en wat nog allemaal.

En het verdeelt de mensen echt, of je nu in de VS of hier in Nederland bent. Als je de persoonlijkheidstest invult, krijg je zeker een gevoel dat het is gemaakt om mensen met dezelfde soort politieke opvattingen samen te brengen. Maar goed, laten we het over lichtere onderwerpen hebben.

Zoeken:

Je kunt zoeken naar andere gebruikers met een paar verschillende en eenvoudige filters:

pepper dating

Dat is het zo’n beetje. De Pepper dating app is een makkelijk te gebruiken en eenvoudige datingsite. Je zoekt naar gebruikers en klikt ze vervolgens aan met een bericht!

De Pepper dating app is beschikbaar voor Apple en Android. Maar als we kijken naar de Pepper ervaringen op beide App stores, heeft het vrij slechte reviews gekregen. Dit is voornamelijk te wijten aan technische bugs.

Dit is Datemeester’s advies: gebruik de effectieve datingsite van Pepper. Of je nu op je mobiel, tablet of desktop zit. Het werkt gewoon beter en soepeler dan de app.

5. Pepper kosten

Je kunt gratis lid worden van Pepper en een kijkje nemen hoe het werkt.

Maar zoals de meeste datingsite, als je berichten naar andere gebruikers wilt sturen, zal je je geld moeten bovenhalen.

Tijdens het maken van onze Pepper dating review waren de prijzen als volgt:

 • 1 jaar lidmaatschap 8,50 € per maand (totaal: 102 €)
 • 6 maanden lidmaatschap 9,95 € per maand (totaal: 59,70 €)
 • 3 maanden lidmaatschap 15 € per maand (totaal: 45 €)
 • 1 maand lidmaatschap: 25 €

Je kunt de meest bekende betalingsmogelijkheden gebruiken zoals:

 • IDEAL
 • credit card
 • PayPal
 • MisterCash

Je kunt dus al voor 25 € beginnen en Pepper 1 maand gebruiken. Dat is een stuk goedkoper dan te gaan stappen in het nachtleven en proberen om vrouwen of mannen te versieren.

Maar probeer het eerst maar eens gratis uit: Pepper.nl

6. Pepper.nl ervaringen van forums en reviewsites:

We hebben een aantal forums en reviewsites (Apple App store en Google Play store) bekeken om te zien wat mensen ervaren met Pepper. Zijn er grote klachten of problemen waar u zich zorgen over moet maken?

Wel, de klachten gaan meestal over technische problemen met de app. Het lijkt erop dat de website versie van Pepper beter werkt. Daarom raden we je aan om gewoon met je smartphone, tablet of computer naar de website te surfen. Het werkt goed op alle schermformaten!

Sommigen klaagden over het gebrek aan vrouwen op de site. Dit kan een probleem zijn in kleinere steden. Meestal werken sites als Relatieplanet beter voor kleinere steden. Maar als je in de buurt van Amsterdam of Rotterdam bent, moeten er ook veel vrouwen en mannen op Pepper zijn.

Iedereen heeft tegenwoordig over alles een mening. We raden je dus aan om het vooral zelf te proberen en te oordelen.

7. Goede alternatieven voor Pepper.nl?

Als je Pepper dating al eens hebt geprobeerd en op zoek bent naar iets anders, dan zijn hier onze aanbevelingen:

Tinder. Je hebt ongetwijfeld al de meest populaire dating app geprobeerd. Tinder is erg fotogericht. Het probleem met Tinder deze dagen is echter dat de meeste mensen gewoon aan het rondspelen zijn en het moeilijk kan zijn om een echte date te vinden.

Als je op zoek bent naar meer serieuze datingsites om een lange termijn partner te vinden, kijk dan eens naar deze sites:

EliteDating: Veel hoogopgeleide singles, meestal ouder dan 30 jaar, zijn een goede partner.

Parship: Ook een iets volwassener publiek, ouder dan 35 jaar en veel 50+ singles.

En als je moe bent van online dating, probeer dan ook offline dating. Bekijk onze 10 plaatsen om singles te ontmoeten!

Conclusie

Wij bij Datemeester zijn alvast aangenaam verrast:

Pepper is een hele coole en moderne datingsite.

De site werkt goed (technisch) en het gaat erg makkelijk en snel om lid te worden (je kunt snel naar andere profielen en foto’s van singles zoeken).

En het idee dat je gewoon foto’s en video’s kunt toevoegen van dingen die je uitlacht of beschrijft, is heel gemakkelijk om met je in contact te komen. Als je een grappige meme vindt op Instagram, Whatsapp of waar dan ook, kan je die gewoon opslaan en toevoegen aan je Pepper-profiel.

Ook de prijzen zijn redelijk als je besluit om te betalen.

Wij raden Pepper ten zeerste aan. 4,5 op 5 sterren op de beoordelingsschaal van Datemeester.

Ga het eens uitproberen: https://www.pepper.nl

Heb je al ervaringen met Pepper? Wat vind je ervan? Laat hieronder een reactie achter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here