Rijke man daten? 5 weetjes voor als je mannen met geld wilt ontmoeten!

rijke man datenDus je wilt een rijke man daten?

Dat is vrij normaal, dus hoef je er niet schuldig over te voelen. Er is veel controverse rond golddiggers, maar een man met middelen is al sinds de oertijd aantrekkelijk voor vrouwen.

Je enige optie is niet gaan door vrijgezelle voetballers op Instagram te zoeken, maar er zijn ook in het dagelijkse veel mannen die je kunt ontmoeten.

Laten we beginnen met het begin, en dan gaan naar waar en hoe je rijke mannen ontmoeten:

1. Het is volkomen natuurlijk voor een vrouw om te zoeken naar een rijke man:

Sinds honderdduizenden jaren zijn vrouwen aangetrokken tot mannen met middelen. De sterke en efficiënte jager bracht destijds een mooie hoop voedsel voor de vrouw en het gezin terug van de jacht. De buiken waren vol, de grot was goed uitgerust en het leven was aangenaam.

Zelfs in de wereld van vandaag waarderen vrouwen een man met middelen (no shit, Sherlock):

Het is zelfs onderzocht dat als een vrouw veel geld verdient, ze een man wil die nog meer geld verdient dan zij. Koppels waar de vrouw meer geld verdient, hebben de neiging vaker te scheiden dan koppels waar de man meer geld verdient (of ze verdienen ongeveer hetzelfde).

Zo’n verschil bestaat niet voor mannen, dus het is een interessant en diep geprogrammeerd kenmerk van vrouwen om een man met geld te willen.

2. Goed nieuws: JIJ hoeft niet rijk te zijn of gefocust op je carriere

Dus zoals gezegd, kan een man met een laag inkomen moeite hebben om een vrouw aan te trekken die meer verdient dan de man.

Maar een man met geld heeft zo’n eis voor een vrouw niet.

Mannen zijn altijd al de jagers en de verzamelaars van grondstoffen geweest en ze vinden het niet erg om dat zo te houden. Het is in principe tegen de aard van een vrouw om dagenlang uit te gaan en op voedsel te jagen (terwijl ze levensbedreigende risico’s neemt).

Denk dus niet (ook als de maatschappij en de media tegenwoordig 100% gendergelijkheid nastreven) dat je op de een of andere manier moet “concurreren” met de man door ook te focussen op je carrière. We hebben alle verhalen gehoord over mannen met een hoge status (royalty’s, voetbalsterren, filmsterren) die iets beginnen met vrouwen die werken als serveersters, stewardessen en in andere gewone banen.

3. Wat zoeken rijke mannen in een vrouw?

Mannen, en vooral rijke mannen die zeer gewaardeerd worden in het datingleven, waarderen vooral de schoonheid en de jeugdigheid van de vrouw (wat beiden tekenen van vruchtbaarheid zijn). Dus als je een rijke man wilt versieren kun je er beter goed uitzien.

Mannen die kunnen kiezen wie ze daten, gaan voor die jonge en vruchtbare vrouw. We zien voortdurend bij beroemdheden en mannen met een hoge status en inkomen. Zelfs als hij niet van plan is om kinderen te krijgen, zijn mannen biologisch geprogrammeerd om te zoeken naar jeugdigheid, schoonheid en een aantrekkelijke verhouding tussen heup en taille bij een vrouw.

Wat nog? Er moet toch iets anders zijn dan alleen maar de looks?

Rijke mannen worden voortdurend benaderd door allerlei parasieten die proberen om hun deel van zijn middelen te krijgen. Dus wat hij niet wil, is een manipulerende golddigger. Als je je dus betrouwbaar opstelt, is dat geweldig.

Ga er ook niet van uit dat hij alles zal betalen (als je begint met daten). Zelfs als je met zijn Porsche naar de bar rijdt, speel dan niet alleen maar met je haar als het tijd is om de rekening te betalen. We wonen in West-Europa en het is 2019 dus doe dan tenminste alsof je wilt betalen. Hij zal je waarschijnlijk tegenhouden, maar je laat in ieder geval zien dat je bereid bent om je deel van de rekening te betalen.

Ook mannen hebben de neiging om iets te waarderen dat moeilijk te krijgen is. Laat dus niet zien dat je te gemakkelijk bent (met seks). Als je een serieuze relatie met deze man wilt aangaan, heb je zeker geen seks op de eerste dag. Geef signalen van interesse, maar speel het ook een beetje moeilijk.

4. Best dating sites om rijke mannen te ontmoeten?

rijke man datenEr zijn de laatste jaren een paar miljonair datingsites geweest, maar die werken meestal niet. Het is namelijk een beetje te kunstmatig en de mannen die daadwerkelijk geld hebben, gaan zich daar niet mee bezig houden. Het is dus beter om wat meer “normale” maar nog steeds dure datingsites te proberen.

EliteDating.nl – deze is goed voor het vinden van een serieuze relatie. Hun doorsnee lid is ouder dan 30 en hoogopgeleid en/of zeer carrièregericht. Veel rijke jongens.

Of kijk op onze lijst voor de beste datingsites om andere goede en populaire sites te vinden.

Wanneer je zoekt naar rijke mannen op datingsites, zoek dan gewoon naar beroepen en hobby’s die een hoog inkomen aangeven.

5. Beste ”offline” plaatsen om rijke mannen te ontmoeten?

Wie zijn precies die rijke mannen in Nederland?

Het is goed om te weten naar wie je precies op zoek bent:

Als het een zogenaamde self made guy is (en ze hebben het geld niet geërfd) kunnen ze bijvoorbeeld zijn:

  • beroepssporters
  • ondernemers
  • bankiers
  • CEO’s en andere leidinggevenden van bedrijven
  • artsen, advocaten (als deze beroepen rijk genoeg voor je zijn)

Succesvolle mannen zijn over het algemeen goed presterende mannen op kantoor en daarbuiten:

Je hoeft niet per se golf of polo te beginnen spelen, of een stewardess in business class te worden, om in de buurt van rijke mannen te komen. Ga gewoon naar een aantal van de duurdere fitnesscentra als je ze dagelijks wilt ontmoeten.

Dan is het tijd om jezelf in een positie te brengen waar een gesprek kan beginnen. Geef ze wat looks en signalen waarin je duidelijk interesse toont.

Of vraag gewoon iets NEUTRAAL. Als vrouw wil je een man namelijk niet benaderen zoals mannen dat doen bij vrouwen. Vraag gewoon iets neutraals zoals “excuseer me, weet je waar X is?” of in de gym vraag je of je het toestel kunt gebruiken waar je “doel” zich bevindt.

Je zet jezelf gewoon op een plek waar de man dan verder kan gaan met de verhuizing om het gesprek voort te zetten en je uiteindelijk te vragen of je het gesprek kunt voortzetten.

Lees ook: 10 tips en plaatsen voor singles ontmoeten!

Conclusie

Als je rijke mannen wilt daten, moet je een paar dingen onthouden:

Je hoeft niet te “concurreren” met hem in hoe druk je met je eigen carrière bezig bent. Mannen waarderen dergelijke kenmerken niet bij een vrouw. Ze willen dat je een slimme maar vrouwelijke vrouw bent die voor hem zorgt en loyaliteit toont.

Je hoeft je lippen niet vol te spuiten met botox en je hoeft geen dure handtassen te hebben:

Je hoeft alleen maar een vruchtbaar uitziende heup-tot-heup verhouding te hebben, een mooi gezicht en kenmerken van een echte toekomstige vrouw, en dan kan elke man de jouwe zijn.

Wat zijn jouw ervaringen met het daten van rijke mannen? Goed of slecht? Laat hieronder je mening achter!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here