Vrouw uit Thailand? 5 weetjes over Thaise vrouwen

thaise vrouwenWilt u een vrouw uit Thailand vinden?

Of op zijn minst Thaise vrouwen leren kennen?

Nou, je bent niet alleen. Veel Nederlanders zijn op zoek naar deze informatie op internet als we kijken naar de statistieken van Google.

Waarom is dat zo?

Heeft de steeds meer feministische samenleving mannen meer laten kijken naar landen waar de traditionele genderrollen nog steeds bestaan?

Of is het gewoon de exotische en mooie uitstraling en glimlach die het hart van de Nederlandse man deed smelten tijdens zijn vakantie in Thailand?

Wat het ook is, hier zijn een paar dingen die je moet weten over Thaise vrouwen:

1. Thaise vrouwen en westerse mannen – analyse:

Waarom zou een vrouw haar huis verlaten om ergens duizenden kilometers verder weg naar een koud en donker land te gaan? Laten we eerlijk zijn – de grootste reden is geld en veiligheid.

Thailand is nog steeds een zeer arm land waar geen echte sociale zekerheid bestaat. In Nederland en België hebben we een individualistische samenleving waarin de staat voor ons zorgt in geval van nood. In Thailand is er in principe geen vangnet van de maatschappij en u moet vertrouwen op uw familie en familie wanneer u hulp nodig hebt.

Hoewel Thailand bekend staat om zijn sekstoerisme (en zelfs velen van jullie typen in Google “thaise vrouwen te koop” als we wat onderzoek hebben gedaan naar dit artikel), kan een Thaise vrouw natuurlijk echt verliefd worden op een Nederlandse man en kan het een gelukkige relatie en zelfs huwelijk worden.

En voor westerse mannen – waarom kiezen ze ervoor om een vrouw uit Thailand te vinden? Typisch is het antwoord is dat ze gewoon van hun vrouwelijkheid houden, en de meeste Thaisevrouwen gewoon mooi zijn. Ze zijn ook gelukkige en glimlachende mensen en ook meer traditionele vrouwen wat betreft genderrollen enz.

Ze denken niet dat je een seksistisch varken bent als je verwacht dat ze meer verantwoordelijkheid nemen in het huishouden en kinderen terwijl je voor het geld zorgt.

2. Ken de sociale klassen in Thailand

In de westerse wereld hebben mensen de neiging om samen te komen, ongeacht de sociale klasse.

Maar in Thailand, komen mensen uit andere klassen heel zelden samen. Vaak, als een oudere westerse man een Thaise vrouw vindt, is het uit de lagere sociale klassen. Maar als de seksuele marktwaarde van de man hoger is, kunnen ze natuurlijk samen zijn met een Thaise vrouw uit de hogere klassen.

Vaak is het onder de Thaise mensen uit hogere klassen niet zo wenselijk dat de vrouw met een vreemdeling samen is. Het kan zelfs beschamend zijn voor het gezin van de vrouw als hun dochter betrokken raakt met een buitenlander. Meestal is het in Aziatische culturen belangrijk om je imago niet te verliezen door elke vorm van verlegenheid.

Maar er zijn miljoenen vrouwen die op zoek zijn naar een buitenlandse partner. Niet alleen voor de financiële en sociale zekerheid, maar westerse mannen hebben ook de neiging om hun vrouwen goed te behandelen!

3. Nederlandse vs. Thaise dames

thaise vrouwNederland is als een andere planeet als het gaat om gelijkheid. Thailand is een zeer hiërarchische samenleving. Deze mentaliteit zal ook tot uiting komen in het huwelijk of een relatie met een Thai.

Meestal zorgt de vrouw voor het huishouden en wordt verwacht dat de man de middelen binnenbrengt = het geld. Het is meestal ook de verplichting van een Thaise vrouw om financieel haar familie in Thailand te steunen wanneer bekend is dat ze een westers huwelijk heeft.

Traditionele rolpatronen voor mannen en vrouwen, leven dus zeer zeker in Thailand. Maar Thaise vrouwen die naar het westen verhuizen, willen vaak een job uitoefenen en hun eigen geld verdienen. Immers, als je je Thaise vrouw naar Nederland wilt halen, verloopt de integratie veel soepeler voor haar als ze deel gaat uitmaken van de samenleving door te gaan werken of studeren.

Een gelukkige vrouw staat gelijk aan een gelukkig man en een gelukkige relatie, toch?

4. Thaise vrouwen ontmoeten in Nederland

Er zijn veel Thaise vrouwen in Nederland, België en in heel Europa.

Sommigen van hen zijn getrouwd met de lokale mannen (sommige daarvan zijn uiteindelijk weer gescheiden en alleenstaand), sommige zijn al van de tweede generatie Nederlands-Thai en sommige zijn waarschijnlijk zelfstandig naar Nederland gekomen, enzovoort.

Als je weet dat er Thaise vrouwen zijn, vraag hen dan of ze op de hoogte zijn van mooie Thaise dames in Nederland die alleenstaand zijn. De Thai-gemeenschap hangt erg samen!

Houd gewoon je ogen open als je in de stad bent of als je lid wordt van een aantal Nederlandse datingsites.

5. Thaise vrouwen in Thailand ontmoeten

Als u al eens naar Thailand bent geweest, weet u dat Thaise dames ontmoeten in bars en vrijwel overal heel gemakkelijk is. Maar hoe vinden we de potentiële Thaise echtgenotes? Vaak als u in het nachtleven stapt op de toeristische locaties, wordt u automatisch gezien als een wandelende geldautomaat.

Dat betekent dat mensen alleen naar je geld op zoek zijn. Deze vrouwen in het uitgaansleven kunnen vaak meerdere ‘sponsors’ in het buitenland hebben, waar ze hun geld mee verdienen. Dus als je niet wil misbruikt worden voor je geld, is het beter om te kijken op enkele Thaise datingsites waar je met veel vrouwen kunt chatten en de beste Thaise meisjes kunt vinden.

Een enorme site voor westerse mannen om Thaise vrouwen te ontmoeten is ThaiCupid.com.

thaise dames

Probeer het gratis uit. Je ziet tonnen profielen met foto’s van vrouwen. De site heeft een chatfunctie zodat u direct in contact komt met vrouwen uit heel Thailand (of misschien zelfs Nederland?).

Wat zijn uw ervaringen met het daten van Thaise vrouwen? Laat hieronder een opmerking achter.

2 REACTIES

  1. In het algemeen positieve ervaringen ik heb er een heel goede lieve vriendin aan over gehouden even voor de duidelijkheid we zijn zeer goede vrienden en willen de tijd nemen om elkaar heel goed te leren kennen vooraleer de volgende stap gezet word.

  2. Zo lang je voldoende geld hebt gaat de relatie goed. Voordat ze me berooid achterliet had ze al een nieuwe geldbron aangeboord. Liefde voor geld staat bij hun boven liefde voor de man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here