Vrouw zoekt man – 7 plaatsen waar vrouwen mannen zoeken

vrouw zoekt manWat zijn de beste plekjes waar een vrouw zoekt naar een man?

Of je nu een relatie, vriendschap of gewoon sex zoekt, er zijn tal van manieren om vrouwen te ontmoeten.

Online en offline.

Ja, denk eraan dat alcohol al eeuwenlang vrouwen en mannen helpt om slechte seksuele beslissingen te nemen. Het versieren van een vrouw in het uitgaansleven is nog geen verleden tijd.

Hoe dan ook, dit zijn goede plaatsen waar vrouwen mannen zoeken:

1. Parship – vrouw zoekt man voor relatie en vriendschap

vrouw zoekt man voor relatie

Op Parship.nl staan veel mooie en stijlvolle profielen van vrouwen die zoeken naar mannen.

In feite is 52% van de sites gebruikers vrouwen!

Het is een serieuze datingsite waar je een vrouw kunt vinden voor een relatie of zelfs een huwelijk. Deze site behoort zeker tot de afdeling “vrouw zoekt man voor relatie en vriendschap”. Iets waar velen onder jullie naar zoeken in Google.

De typische gebruiker is een vrouw van ongeveer 35-50 jaar oud, en op zoek naar een serieuze relatie.

Ook de ouderen, 50+ en 60+, zijn vaak op zoek naar een vriendschap.

Je maakt een profiel aan, vult een persoonlijkheidstest in en dan krijg je je matches voorgeschoteld. Het is iets duurder dan je gemiddelde datingsite, maar het kan de moeite waard zijn. Want kijk, als je 25 euro per maand betaalt voor een datingsite, is het A) nog steeds goedkoper dan gaan stappen in het nachtleven en B) een kleine prijs voor eventueel de liefde van je leven te vinden.

Probeer Parship dus GRATIS!

…of lees onze Parship review en ervaringen.


2. VictoriaMilan.nl, de plek waar 30-40+ vrouw zoekt man voor sex

VictoriaMilan.nl is een datingsite voor mensen die discreet op zoek willen gaan naar seksuele relaties.

vrouwen zoeken mannen

…en vooral mensen die al in een relatie zitten. Volgens sommige schattingen bedriegt ongeveer 40-50% van de mannen op een bepaald moment hun partner. En dat geldt ook voor vrouwen. Ze willen misschien niet scheiden van hun partner, maar ze hebben seks nodig. En daarvoor kunnen ze geen Tinder of andere te publieke apps gebruiken. Sommige van hun vrienden of kennissen zouden hen daar immers tegen het lijf kunnen lopen.

Op VictoriaMilan vind je dus vooral vrouwen die alleen naar seks zoeken bij een man.

Probeer VictoriaMilan gratis!


3. Tinder en andere dating apps..

Ook op Tinder zoeken vrouwen naar mannen. Al gaat het vooral om een spelletje van swipen om de tijd mee te doden.

Tinder is waarschijnlijk een goede app voor de top 5-10 % best uitziende mensen van de bevolking. Ook veel mensen die al in een relatie zitten, gebruiken het als een instrument om hun eigen seksuele marktwaarde te meten. Volgens sommige studies heeft 40% van de mensen op Tinder een relatie.

Het kan dus best moeilijk zijn om mensen te vinden die daadwerkelijk op zoek zijn naar een ECHTE date en niet alleen om online spelletjes te spelen.

Maar je kunt er natuurlijk wel een seksdate of zelfs een relatie vinden. Upload gewoon de beste foto’s die je van jezelf hebt (vooral de eerste foto moet geweldig zijn) en maak een grappig of interessant profiel aan.

Bumble is een andere, gelijkaardige app die veel vrouwen heeft die op zoek zijn naar iets serieuzer dan Tinder.

Lees ook onze lijst met de beste dating apps.

4. Pepper – razendsnelle registratie op deze datingsite waar vrouwen zoeken naar mannen:

Pepper is een van de populairste datingsites in Nederland.

Het voordeel: vooral dan voor de mannen, is dat je geen uitgebreid datingprofiel hoeft te schrijven. Voeg gewoon enkele foto’s en video’s toe die je leuk vindt. En nee, dit hoeven niet per se foto’s of video’s zijn waar jij in voorkomt, gewoon van Google of YouTube nemen is genoeg. Lees meer over onze Pepper review om te zien hoe de site werkt.

Dat gezegd zijnde, zijn er heel wat vrouwen die zoeken naar mannen. Vooral in de grotere Nederlandse steden. Het is niet zo populair als bvb Tinder, dus hou er rekening mee dat er in kleinere steden minder vrouwen zijn.

Probeer Pepper geheel gratis!


5. Marktplaats – tal van ”vrouw zoekt man” reclame maar let op…

Op marktplaats.nl zetten veel vrouwen advertenties met de titel ‘vrouw zoekt man’.

Maar ze zien er vaak te mooi uit om waar te zijn. Je ziet een foto van een verdacht goed uitziende vrouw die op zoek is naar een leuke man voor seks.

Ten eerste, vrouwen houden er niet van om hun eigen foto’s op zulke publiek toegankelijke websites te plaatsen. Ze geven de voorkeur aan de juiste dating apps en sites.

We kunnen niet met zekerheid zeggen of deze advertenties van oplichters zijn of niet. Maar ze zien er zeker verdacht uit. Denk erover na met je eigen hersenen (de bovenste, niet de onderste). Zou een mooi uitziende vrouw in bikini mannen smeken om contact met haar op te nemen voor seks?


6. Instagram en Facebook

Veel vrouwen zoeken mannen op sociale media. Niet noodzakelijkerwijs actief maar passief. Hun hele leven is op sociale media en daarom is het ook de natuurlijke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Het begint met het leuk vinden van de foto(‘s) van je doelvrouw. Dan begin je ze te volgen. En daarna is het tijd om “in haar privé-inbox binnen te glippen” en zo een privébericht te sturen. Dit is hoe zelfs beroemdheden tegenwoordig relaties aangaan en vormen.

Op Instagram of Facebook is het gemakkelijk om de sociale status en rijkdom van de persoon te evalueren (wat belangrijke factoren zijn voor vrouwen). Je kunt zien hoe de man zich kleedt, hoe sociaal zijn leven is, wat voor materiële bezittingen hij heeft, enzovoort. Allemaal belangrijke signalen voor vrouwen als ze op zoek zijn naar een lange termijn partner (en dat is al zo sinds de oertijd).

Maar niet iedereen wil een leven met de deuren wagenwijde open, wat betreft sociale media. Maar als jij een social media persoon bent, ga er dan voor. Zo niet, klik dan gewoon op de datingsites en apps.


7. Offline – wat is een goede plaats waar een vrouw zoekt naar een man?

Het nachtleven is nog steeds de plek om sneller casual seks te krijgen dan online:

Dezelfde vrouw die je niet leuk gevonden heeft op Tinder, is misschien helemaal gek van je nadat je haar in een bar hebt verleidt. We zijn namelijk emotionele wezens en Tinder of datingsites brengen die emoties vaak niet via onze schermpjes over. Welnu, alcohol helpt ook om mensen in bed te doen duiken met elkaar. Hoe dan ook, ga ook in de echte wereld op zoek naar vrouwen, op vrijdag- of zaterdagavond bijvoorbeeld. Als je leuke vrouwen wilt ontmoeten, ga dan naar de bars in plaats van naar de fancy nachtclubs waar het meer draait rond imago en poseren voor foto’s dan om het leren kennen van nieuwe mensen.

Of ben je een man van boven de 50?

Dan kan je misschien danscursussen volgen als je rond de 50 jaar of ouder bent. Er is immers altijd vraag naar mannen. Of je kunt taalcursussen volgen (het zijn leuke plekken om nieuwe mensen te ontmoeten).

Lees ook: 12 activiteiten voor alleenstaanden 50+

Conclusie

Er zijn dus veel plaatsen en manieren om een vrouw online te vinden. Of het nu voor seks, een relatie of vriendschap is, er zijn plaatsen en sites voor elke behoefte.

Denk maar aan één ding:

Vrouwen, vooral gemiddelde en bovengemiddeld uitziende vrouwen, worden gebombardeerd met berichten van mannen op alle platforms waar ze foto’s op hebben. Instagram, Tinder, datingsites, enz.

Dus doe wat moeite met je datingprofiel en de eerste berichten die je naar ze stuurt.

Veel plezier met de jacht!

PS: Lees ook onze artikelen over internationale dating als je graag buitenlandse vrouwen ziet!

1 REACTIE

  1. ja best oke maar toch weer het zelfde wat ik zo vaak weer lees en hoor het zou heel leuk zijn als er snachts iets actiefts is waar je terecht kan wat ik in het buitenland wel vaak zag het is of nederland dood is in de nacht en ik ben actief in de nacht maar ja.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here