Waar zijn die single vrouwen? 7 fact-based tips om vrijgezelle vrouwen te ontmoeten!

vrouwen ontmoetenHoe kan je tegenwoordig single vrouwen ontmoeten in de altijd maar moeilijker wordende wereld van relaties?

Vrouwen krijgen aandacht langs alle kanten, zeker als ze actief zijn op sociale media en Tinder.

Moet je echt een knappe atletisch gebouwde man zijn van 1,95 meter, met een inkomen met 6 nulletjes in het cijfer om tegenwoordig een knappe vrouw te vinden dezer dagen?

Wel, als je vooral online leeft dan krijg je misschien wel die indruk, ja. Maar geen zorgen, zelfs vandaag de dag in 2018 ontmoeten de meeste koppels elkaar nog steeds offline.

We hebben de afgelopen jaren flink wat enquêtes bestudeerd om te achterhalen wat statistisch gezien de beste plaatsen zijn om vrijgezelle meisjes te ontmoeten en een romantisch avontuur aan te gaan.

Dit zijn onze 7 tips:

1. Gemeenschappelijke vrienden (nog altijd de meest gemakkelijke manier om vrouwen te ontmoeten in 2018)

“Niemand in mijn vriendenkring is geschikt voor me..” ik hoor het je al vertellen.

Zoek dan toch gewoon nieuwe vrienden. Ga naar Meetups, zoek een nieuwe sport waar je nieuwe mensen kunt leren kennen, mannen of vrouwen. Vergroot je sociaal netwerk en je kansen om een leuke nieuwe vrouw te leren kennen door je vrienden zullen vergroten.

Die tip is vrij logisch:

Vrouwen zijn biologisch aangetrokken tot mannen die er goede relaties op na houden met andere mensen, je sociale status dus. Terug in de oertijd betekende die sociale vaardigheden dat die bepaalde man een betere jager was en meer zorgde voor de vrouwen.

Ja, het is het dus waard om je sociaal netwerk uit te breiden.

2. Online? Maar weet op voorhand wel waar je gaat zoeken

Als je op zoek bent naar een vrouw voor een relatie (of zelfs een seksuele relatie), moet je Tinder vergeten en de traditionele datingwebsites gebruiken.

Want het is daar waar “the magic happens” in 2018.

Op de datingsites gaat het niet alleen om foto’s en snelle beslissingen (links of rechts vegen). Je kan effectief door profielen bladeren en eerst nadenken voor je iets doet. Je kunt vrouwen ook berichtjes sturen vooraleer je met iemand matcht. Maar vergeet ook niet om in jouw eigen profiel moeite te stoppen. Hoe meer je geeft, hoe groter de kans is dat je iets terugkrijgt van single vrouwen.

3. Op het werk of op school blijven de voornaamste plaatsen om meisjes te ontmoeten

Als je werkt voor een groot bedrijf, des te beter. Misschien wil je niet iets beginnen met een vrouwelijke collega die naast je zit in een open kantoor, niet waar? Als dat mislukt zal het voor beiden vrij ongemakkelijk worden om te blijven werken naast elkaar.

Houd daarentegen een oogje in het zeil in andere departementen van je werkplaats. Vanop een veilige afstand, zeg maar. Neem deel aan activiteiten met het werk waarin je geïnteresseerd bent, ga op vrijdagavond iets drinken met de collega’s bijvoorbeeld!

4. In de gym of andere sportieve hobby’s – hier vind je echt veel vrijgezelle vrouwen:

vrijgezelle vrouwen ontmoetenTypische plaatsen die je REGELMATIG BEZOEKT zijn de beste plaatsen om single vrouwen te ontmoeten.

De reden hiervoor is een psychologisch fenomeen, het “mere exposure effect”. Wanneer we dezelfde gezichten terugzien, gaan we in ons onderbewustzijn die persoon waarderen en meer vertrouwen. Hetzelfde geldt voor de vorige tip wanneer je collega’s op het werk ziet. Vaak leidt dit tot affaires op de werkvloer, of zelfs relaties.

Hoe dan ook:

Een gym is tevens een ideale plaats om je gezicht te tonen en dezelfde meiden regelmatig te ontmoeten. Maar hoe benader je nu een vrouw in de gym zonder dat ze je afwijst? Je wilt immers niet dat ze nadien op haar Instagram pagina schrijft “was in de gym toen een creep me benaderde! #metoo #walgelijk”!

Doe het kalm aan, neem je tijd.

Als je een interessante vrouw ziet naast het toestel die je wilt gebruiken, stel haar dan bijvoorbeeld een neutrale vraag zoals “Is dit toestel vrij?”. Praat op een neutrale toon en zie of het ergens toe leidt. Misschien wel een vriendschap in de gym.

Misschien ontmoet je die vrouw wel in het uitgaansleven. Dan is het veel gemakkelijker om haar te benaderen met een beter openings zinnetje zoals “ken ik jou ergens van?”.

5. Bar of club? Onthoud zeker dit:

Kan dit nog? Single vrouwen ontmoeten in bars of clubs? Absoluut.

Maar onthoud wat je doel is. Probeer je vanavond iemand in bed te krijgen? Of ben je eerder op zoek naar iets langdurig?

Als je lange termijn potentieel ziet in een vrouw die je in een club of bar ontmoet, moet je zeker niet proberen om haar in bed te krijgen die avond. Als ze klaar is om seks te hebben met je op dat moment, is dat ook een waarschuwing dat ze geen mogelijke echtgenote is. Je wilt dit immers sparen voor de eerste, tweede of derde “normale” date als je er een gezonde en lange relatie mee wilt beginnen.

Concerten en comedy-avonden zijn ook geweldige plekken om vrouwen te ontmoeten. Veel vrouwen staan niet graag aan de toog in een kroeg maar verkiezen eerder live-voorstellingen van het een of ander.

6. Vrouwen ontmoeten op straat, op klaarlichte dag? Ja, het is mogelijk:

single vrouwenPraat met de mensen die je tegenkomt. In de supermarkt, in de metro, op café, waar dan ook.

De openingszin kan bijvoorbeeld zijn “wat heb je een leuke fiets” (klinkt minder opdringerig dan meteen zeggen “je bent erg mooi”). Of sla een praatje over het weer. In de supermarkt kan ook, wanneer je bijvoorbeeld in hetzelfde compartiment iets zoekt, kan je wijzen naar een product die je erg goed vindt of zo.

Het draait ‘em allemaal om neutrale opmerkingen zonder iemand te willen versieren.

Er zijn tal van leuke vrouwen die genieten van een ouderwets praatje met een echte gentleman. We zijn immers niet allemaal dolgedraaide zombies met onze koptelefoon op, starend naar onze smartphone 24 op 7.

Wanneer je genoeg oefent, zal je meer vertrouwen hebben. En dat is net wat vrouwen willen, een man met zelfvertrouwen.

Herhalen, herhalen en nogmaals herhalen. Hoe meer, hoe beter, beste vriend.

Beeld je in dat je met minstens 2 vreemden per dag praat (als je in een stad woont). Per jaar zijn dat minstens 700 nieuwe mensen. Er is een grote kans dat een van die mensen waarmee je een mini-praatje slaat, leidt tot een groter gesprek. En wanneer de chemie er is, vraag haar dan gewoon uit!

7. Buitenlandse vrouwen ontmoeten?

Meer en meer Nederlandse en West-Europese mannen zoeken een vrouw in het buitenland.

Sommige mannen zoeken naar vrouwen uit meer traditionele culturen met duidelijke genderrollen: de vrouw is de zorgende figuur (voor het huis en de kinderen) terwijl de man gaat jagen naar voedsel en middelen. Ok, we wonen wel niet meer in grotten maar we zijn nog steeds dezelfde biologische wezens met basisbehoeften. Als een vrouw een kaal hoofd heeft, 97 kg weegt, op straat komt en roept “westerse patriarchie is giftig!”, zal het de mannen absoluut niet aantrekken.

Maar goed, laten we tot de kern van de zaak komen. Hier zijn enkele artikeltjes voor je om te lezen als je geïnteresseerd bent in vrouwen uit het buitenland:

Conclusie

Vrouwen ontmoeten – een mogelijke echtgenote of de moeder van je toekomstige kinderen – gaat meer over een mindset dan slechts plaatsen waar het kan gebeuren:

Je kan bij manier van spreken iemand tegenkomen op de trap van je appartement wanneer je het huisvuil buiten zet. Je moet gewoon klaar zijn om ten allen tijde je mond open te trekken. Onthoud ook dat als je iets wilt vastleggen met iemand, je haar natuurlijk voor een date moet vragen, en niet de angsthaas uithangen wanneer het ideale moment daar is!

Nu is het aan jou.

Vertel ons enkele waargebeurde verhalen, waar heb jij je vriendin of flirt leren kennen? Laat het ons anoniem weten hieronder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here